Van olyan bankszámla, ahol 1768 forintot kell fizetni a készpénzfelvételért. Kinek jön a legjobban a kormány ötlete? Jön az ingyenes készpénzfelvétel. Január 20-ig nyilatkozni kell, hogy mely bankszámlánkról szeretnénk havonta akár két részletben, legfeljebb 150 ezer forintot felvenni. A BankRáció.hu kalkulátorának segítségével megnéztük, hogy mely számlacsomagokkal kerül most a legtöbbe a pénzhez jutás. Érdemes tehát sietni azoknak, akik az alábbi számlacsomagok valamelyikét használják. Mivel az ingyenes készpénzfelvétel bármely automatára vonatkozik, az idegen ATM használattal kezdtük. Ha nem saját bankunk pénzkiadóját használjuk akár 1768 forintot is fizethetünk.

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Jól meg kell nézni mert idegen banki ATM-re szól csak megjegyzem Erstés vagyok saját ATM-ből vagy takarékszövetkezetiből veszek ki pénz csak tranzakciós díjat fizetek. Eddig is ha más bank ATM -ből vettek ki az drága volt. Egyszer vettem ki több min 3 éve OTP-s ATM-ből 15000.- ft ls egy 1000-be került.
sport50
itt is mondom,nem lenne ez,ha nem duplázzák meg a banki adókat!!!csak erről nem beszél a "kormány"!!!
rosalinda57
Ha ez így van, akkor is szabályozni kellett volna azt, hogy 15000.-Ft kivétele ne kerülhessen 1000Ft-ba. Akkor pedig minek a bankszámla ? 1000 Ft-ot el lehet hagyni az utcán is és még sorba sem kell állni.
kukac50
Még a Bajai videóval voltak elfoglalva addig bevezettek újabb adót.
Ezt nem verték nagy dobra.
Desischado
Ha a mutyikormány ne vezette volna be ezeket az adókat, amiknek határa a csillagos ég, akkor most nem lenne gond ezzel sem! Ezt (is) elkúrtátok fiúk!
rosalinda57
Egyáltalán -miért is kell azért a bankok felé a számlatulajdonosoknak költségeket fizetni - hiszen a bank használja az illető pénzét, amig a számláján van - vagy tévedek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.