A Fidesz szerint javulnak a családok életlehetőségei a pénzügyi rezsicsökkentéssel, amelynek három lépése több millió embert érint.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"ingyenessé tették 150 ezer forintig a készpénzfelvételt bármelyik ATM-ből havi két alkalommal, kiterjesztették az árfolyamgátat és bevezették a kilakoltatási moratóriumot április 30-ig"- Fényezzétek csak magatokat !!!
Zsuga
Jó szó: életlehetőség! Még csak nem is életminőségként fogalmazzák meg, mert minőségről még csak szó sem lehet. Az pedig valóban igaz, hogy az életre való lehetőség is egyre inkább megszűnik nagyon sok család számára az országban. Pillanatnyilag most mi is csak azt tapasztaljuk, hogy a csekkek befizetése után már le is vették vállunkról a gondot, hogy a maradékot hogy osszuk be. Na, nem baj! Majd mostantól dőzsölünk a közmunka béremből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.