Az Egyesült Nemzeti Koporsógyártó Konzorciumnak nem akadt versenytársa a Budapesti Temetkezési Intézet közbeszerzésén, egyedüli ajánlattevőként nyert. A két cég alkotta konzorcium két évig nettó 166 millió forintért szállíthat koporsókat. Egyedüli ajánlattevőként az Egyesült Nemzeti Koporsógyártó Konzorcium nyerte meg a Budapesti Temetkezési Intézet (BTI) Zrt. koporsótenderét, a két évre szóló szerződés értéke nettó 165,8 millió forint – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőben (Tenders Electronic Daily, TED) megjelent hirdetményből. A nyíregyházi székhelyű, nemzeti koporsógyártó konzorciumot két cég alkotja, a nyíradonyi Karsol Kegyeleti Termékeket Gyártó és Forgalmazó Kft.-t és a nyíregyházi Keletfa Faipari és Kegyeleti Terméket Gyártó Kft.-t.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
A világon nincs még egy ilyen ország ahol a "nemzet" szót ennyire lealjasították és sárba tiporták . De ne csodálkozzunk a dolgon mivel a Nemzet hülyéi ülnek a hatalmi székekben és ezt a tragédiát mi szabadítottuk saját magunkra .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@tűzróka0919: Ki a nemzeti Élőisten?
Csak azért kérdezem , mert én nem akarok nemzeti lenni ha lehet...:-)
tűzróka0919
@miazavalami: Hááát nem látta kend tésasszony azt a pólót melyen orr bán élő istenként volt ábrázolva ? Na arra gondoltam .
miazavalami
@tűzróka0919: Ja!
Aztat igen. De nem tésasszony vaok, hanem ténsasszony. :-)
Nem mindegy ám Monnyuk holtában jobban tiisztelném..., végül is Jézust is holtában kezdték tisztelni nem?
A Tündik bündije
@csa-csa: Azért legalább a választásokat várd meg :-)))
bukfenc
@verőce21: Lehet, nemsokára az ajándékboltokban lehet venni miniatűr koporsókat nemzeti színre festve...
Gyártó : - Made in FideSS! -

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.