Az Egyesült Nemzeti Koporsógyártó Konzorciumnak nem akadt versenytársa a Budapesti Temetkezési Intézet közbeszerzésén, egyedüli ajánlattevőként nyert. A két cég alkotta konzorcium két évig nettó 166 millió forintért szállíthat koporsókat. Egyedüli ajánlattevőként az Egyesült Nemzeti Koporsógyártó Konzorcium nyerte meg a Budapesti Temetkezési Intézet (BTI) Zrt. koporsótenderét, a két évre szóló szerződés értéke nettó 165,8 millió forint – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőben (Tenders Electronic Daily, TED) megjelent hirdetményből. A nyíregyházi székhelyű, nemzeti koporsógyártó konzorciumot két cég alkotja, a nyíradonyi Karsol Kegyeleti Termékeket Gyártó és Forgalmazó Kft.-t és a nyíregyházi Keletfa Faipari és Kegyeleti Terméket Gyártó Kft.-t.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
A világon nincs még egy ilyen ország ahol a "nemzet" szót ennyire lealjasították és sárba tiporták . De ne csodálkozzunk a dolgon mivel a Nemzet hülyéi ülnek a hatalmi székekben és ezt a tragédiát mi szabadítottuk saját magunkra .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
darwin
Azt hiszem,ezt már nem lehet felülmúlni.
Kala Majka
1945 óta a nemzet koporsójának gyártói vannak hatalmon!

Orvosokat, gyógyítókat a nemzet közelébe sem engednek.
nyanya001
@darwin: Mindig ezt gondoljuk, de aztán mégis...
dr. prédikátor
nemzeti koporsógyártó, utána pedig a nemzeti halottmosdató és halottégető!!!Sőt lehet nemzeti sírásó kft. is Bár azt a cigus fecalicus és bandája már elvállalta!!!
sokanvagyunk
Ez is valami dohánnyal összefüggő cég lehet... - a koporsószögnek nevezett miatt is. :)
kukac50
Van Nekünk egy költőnk is Nemzeti!
Talpra Magyar!
Hív a haza!
A haza érdekében ma is esedékes lenne.
jobb és balközép
nemzeti halál nemzeti kaszával nemzeti koporsó nemzeti ötöslottó
pbalage
Jól jönne végre már egy Nemzeti Fekáliaszippantó Vállalat is.
tűzróka0919
A világon nincs még egy ilyen ország ahol a "nemzet" szót ennyire lealjasították és sárba tiporták . De ne csodálkozzunk a dolgon mivel a Nemzet hülyéi ülnek a hatalmi székekben és ezt a tragédiát mi szabadítottuk saját magunkra .
coni
A kormány már tud valamit az egészségügy konszolidálásáról, hogy ilyen nagy megrendelésre számítanak.
Mobil123
@tűzróka0919: Sajna a jelentőségét tönkre is tették!!
gugu45
"NEMZETI"!!!
A nemzeti wc pucoló Kft-t mikor alapítják meg???
mariaberta
Na végre már ez is nemzeti, úgy hiányzott már egy ilyen koporsó gyártó. A sírásók is nemzeti sírásók lesznek, és ha engem a fiam fog elkaparni, ott hol lesz a nemzeti?
Darthon1
@mariaberta: a Nemzeti Siratóasszony KFT fog jajveszékelni helyette, vagy vele együtt. :-)))
nemkati
Nem tudom, ki vette még észre, de ezzel a mindent nemzeti cimkével bemázoló gusztustalansággal a Fidesz cinikusan kigúnyolja és elsilányítja az igazi nemzeti érzéseket. Valamikor az, hogy "nemzeti", az valami magasztos dolog, vagy érzés volt. Ma undorító ócskaság.
nehogymá
ez a karsol kft már nyert egy pályázatot koporsó beszállitásra,130 milláért.abból annak az alvállakozó cégnek aki gyártja 3o miljó jár.a másik 1oo gondolom a faanyag.vagy ilyesmi.
kkalman
Ezek a barmok a "nemzeti" szót annyira lejáratták, hogyha meghallom ökölbe szorul a tököm, és nem mellesleg, hánynom kell.
Maszlag
A nemzeti koporsószeget meg a határon túlról csempészik.
szaboria1
Amennyire jól emlékszem arról volt szó csak olyanok pályázhatnak akiknek semmilyen más érdekeltségben sincs tartozásuk a cikk végén megvan említve 141 milliós tartozása van a gasztronómia cégnél. Így a mostani elnyert pályázatban Balogh Károly nem indulhatott volna.
valakiaki
Belerakhatnák már a sok "nemzetit" a "nemzeti koporsókba", hogy végre élhessen a nemzet!
kopeba
Akkor szívnák meg ha arab szokás szerint csak egy lepedőbe temetnék el a halottakat.
coyote3
Megint egy cseppet sem gyanús közbeszerzés...Elöbb a halálba küldi az embereket a NER, majd saját berkein belül el is temeti. Komplex szolgáltatás... Várom a nemzeti papokat a nemzeti misékkel...
mariaberta
@Darthon1: Remek, alulról fogom hallgatni a nemzeti siratóasszony gajdolását.
mate03
@Darthon1: Azt majd a szenátor asszony fogja el nyerni!
Desischado
Tiszta Nemzethy országleszünk! Amúgy kik nyertek ezzel megint? Nem lennék meglepve, ha fityisz közeli cégek lennének! Egyébként az is gyanús, hogy már meg is kezdték a "nyersanyag" termelését, lásd: szegények, kisnyugdíjasok, munkanélküliek, közmunkások, rokkantak! Hánynom kell...
nezelodo
Nem kell hogy csodálkozzunk, ha már Nemzeti Állomásfőnök is van a MAHART-nál...
verőce21
És mi lesz, ha kapzsiságuk miatt tönkremennek?
A koporsókat nem nagyon lehet lefoglalni tőlük. Aludni elég kényelmetlen lehet benne, ajándéknak is barátságtalan. :)
coni
Szomorú, hogy ilyen rövid uralom után ha kiejtik a nemzeti szót az embereknek pavlovi reflex alapján rögtön a maffia jut eszébe.
Ha meglátok a polcon egy piros-fehér-zöld csomagolású árút, rögtön az jut eszembe, hogy az érzelmeimre hatva próbálnak rossz minőséget, drágán eladni és nem arra gondolok (amire más ország lakói), hogy a magyar termelőket, feldolgozóipart támogatom ha megveszem.
A nemzet szó hallatán rögtön gyanakodni kezdek, most éppen mivel próbálnak átverni. Mert
jancsik68
@verőce21: a szivesen ajándékoznék egy ilyen nemzeti ládát a mélyen tisztelt Vezérünknek és ásnák neki pluszban egy nemzeti gödröt is s az egészet letakarnám árpáfdsávos zászlóval!
nezelodo
A nemzeti jelképek lassan elvesztik emelkedettségüket, mert egy párt propagandájának mindennapi kellékévé silányították azokat. Nem kellene fiúk jobban tisztelni a hagyományainkat, ha ez mond nektek az üres szólamaitokon kívül valamit?
Sándor Gyuláné
@GeoCravker: Nem nem! Amikor eljön az ideje az övékét majd lesz aki kiássa.De a tiedet magadnak kell előre vagy a gyerekednek,mert Te nem vagy ennek a nemzetnek tagja ha rólad van szó! Nem vagy a tagja ha segíteni ,vagy adni,vagy fizetni kell neked.nem vagy a tagja akkor ha orvosi ellátásra szorulsz,bár fizetted egy életen át a TB-t.Nem vagy a tagja ha nyugdíjas korba értél,vagy netán özveggyé válsz,bár egy életen át fizetted a nyugdíj járulékot.Ha meghal a társad akkor könyörögnöd kell az özvegyi nyugdíjér is.Ezeknek csak maguk felé hajlik a keze,még mindig nem elég a zsarolásukból. SZEMETEK! Csak ha minden állampolgár kihal akkor kit sarcolnak? És kinek a zsírján élősködnek? Munkahely nincs,pénz nincs! Orvosi ellátás nem megoldott ! Földönfutók országa lettünk.Nem koporsót ,hanem nemzeti koldús botot gyártassanak jó nagy bunkóval a végén és azzal legalább jól lehet kopogtatni a fejüket sorba.
GeoCravker
@Sándor Gyuláné: Az átlagos munkanélküliség mellett a középosztály és lefele annyi időt tölt átlagban munkanélküliként, mint munkában. Ergo a nyugdíjon eleve spórólnak. Csak ezt az aljas trükköt még 10 év mire az első, 2010-ben 50 körül járt korosztály a maga bőrén érzi majd.
YAK
Levegőbe kell temetkezni, csemegézzenek a varjak.
bukfenc
@dr. prédikátor: Nemsokára az lesz mint Indiában a Gangesznél: máglyán való égetés..
A felszálló füstnek nemzeti színűnek kell lenni...
bukfenc
@tűzróka0919: Milyen igaz! Szerinted mi jön ezután??
bukfenc
@csa-csa: Erre én is gondoltam, rágyújtok egy cigire oszt megvárom amíg a talpamig hamvad...
tűzróka0919
@bukfenc: Nemzeti Élőistent Imádó Vénasszonyok Köre :D
miazavalami
@tűzróka0919: Ki a nemzeti Élőisten?
Csak azért kérdezem , mert én nem akarok nemzeti lenni ha lehet...:-)
tűzróka0919
@miazavalami: Hááát nem látta kend tésasszony azt a pólót melyen orr bán élő istenként volt ábrázolva ? Na arra gondoltam .
miazavalami
@tűzróka0919: Ja!
Aztat igen. De nem tésasszony vaok, hanem ténsasszony. :-)
Nem mindegy ám Monnyuk holtában jobban tiisztelném..., végül is Jézust is holtában kezdték tisztelni nem?
A Tündik bündije
@csa-csa: Azért legalább a választásokat várd meg :-)))
bukfenc
@verőce21: Lehet, nemsokára az ajándékboltokban lehet venni miniatűr koporsókat nemzeti színre festve...
Gyártó : - Made in FideSS! -

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.