Kétmillió embert érint a változás: januártól csak kéthetente egyszer lehetne rántott húst adni a menzákon, a csokis piskótakocka és a 2,8-as tej pedig tiltólistára kerülne. Ez van abban a rendelettervezetben, amelyet a mintamenza program felméréseire alapozva írtak a szakemberek. Új ételként viszont az iskolai asztalokra kerülhet a hal vagy a vadhús is. A fővárosi kormányhivatal vezetője szerint erre megvan a pénz, tavaly óta ugyanis másfélszeresére emelték a közétkeztetés fejkvótáját.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Az 1,5-ös tejnek nem csak a zsírtartalma, hanem a beltartalma is arányosan kevesebb. Ráadásul vannak gyerekek akik otthon már nem is jutnak tejhez, de vizet még kapnak. Ha nem eszik valaki zsírt zsírral, egy pohár 2,8%-as tej zsírtartalma inkább jó mint rossz. (pl. cukor felszívódást lassítja).
Desischado
Az észbajnokok egyék meg a hülye ételeiket, ne a gyerekeken kisérletezzenek! Éljen a rántotthús!!!
Kala Majka
Bogarat még nem akartok szervírozni?

Pedig nagyon szakemberek mostanában azt is nagyon ajánlgatják!

A soha meg nem romló hamburger pedig miért marad ki a menzai étkezésből? Azt is szakemberek állítják elő, méghozzá igen egészséges, szintetikus anyagokból.
Kala Majka
Jézusmária!

Oldalra pillantottam. Ugye a patkányt még nem az állam akarja ráerőszakolni a gyerekekre, csak némely igen gonosz család???
Kala Majka
A dolgozó nép pedig kimonottan imádja a Tesco nyűves tejét. Mert azt aztán az égvilágon senki sem ellenőrzi.
Kala Majka
De semmi vész! Évente kétszer minden ember jóllakhat az utcai szeretetkonyhákon, feltéve, hogy nem fagy oda sorbaállás alatt az utca kövéhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.