Kocsi Máté menetrendszerűen ma is megdöbbent azon, hogy szerinte homályos amerikai pénzügyi körök százmilliókkal pénzelik Bajnai Gordont. A Jobbik erre válaszul emlékeztetett, hogy álszent, képmutató és hazug a Fidesz kommunikációja, mivel "éppen hétfőn söpörte le a Fidesz az MSZP-vel nagykoalícióban azt a jobbikos határozati javaslatot, amely a pártok mögött húzódó és a pártokat pénzelő álcivil szervezeteket vette volna nyilvántartásba".

Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő az MTI-nek szombaton eljuttatott közleményében a fideszes Kocsis Máté délelőtti sajtótájékoztatójára reagált. A kormánypárti képviselő azt mondta, köztudott, hogy homályos amerikai pénzügyi körök százmilliókkal pénzelik Bajnai Gordon pártját és annak holdudvarát, ezért felszólítják az MSZP-t, mint az Együtt-PM szövetségesét, hogy számoltassa el a volt kormányfőt ezekben a kérdésekben.

A jobbikos politikus a közleményben kifejtette: azt javasolták, hogy tegyék átláthatóvá a pártok választási kampányának finanszírozását. "Nemzetközi példák alapján ügynökszervezetté kívánjuk nyilvánítani azokat a szervezeteket, amelyek több mint egymillió forintos támogatást kapnak külföldről, mivel a nemzetközi támogatók célja a politikai haszonszerzés, politikai befolyásolás." Korábban a Fidesz megakadályozta azt a jobbikos vizsgálatot is, amely Bajnai Gordon Mol és OTP általi támogatásának körülményeit firtatta volna – tette hozzá a jobbikos képviselő.

Rendszerszintű simicskázás

Az Együtt-PM szövetség Kocsis sajtótájékoztatójára válaszul azt közölte: minden támogatással és adománnyal fillérre elszámolt a múltban és elszámol a jövőben is. Szerint "Kocsis Máté hazudik", "ostoba állításait és kérdéseit egy olyan párt politikusa fogalmazta meg, amely rendszerszintűvé tette a simicskázást, a közpénzek magánpénzzé tételét és vélhetően igényt tarthat a régió legkorruptabb kormánypártja címére is".

A szövetség egyben felszólította "a Fidesz álciviljeit", a Civil Összefogás Fórumot (CÖF) és a hasonló szervezeteket, számoljanak el a közpénzből származó támogatásokkal. Az ellenzéki pártszövetség szerint a Fidesz úgy költ el vagyonokat politikai propagandára és csatlós szervezetek támogatására, hogy a felhasznált forintmilliárdok forrása és útja teljesen áttekinthetetlen.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Ezek szerint elég, ha gyanú esetén egy NAV-vizsgálat előtt az igazgatótanács kijelenti hogy "cáfolom!" - a vizsgálatot nem tartom aktuálisnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sbl
@szablyafűrész:
"Echte környezetbarát" járműveket - a jelenlegi technológiai szinten - alkotni sajnos még nem lehet, sőt még igen sokáig sem.
Lehet viszont a jelenleg üzemelőknél - folyamatos fejlesztéssel - igen lényegesen kedvezőbbeket készíteni, a csúcstechnológiák folyamatos figyelemmel kísérésével és a fejlődésnek megfelelő módosításával a konstrukciónak.
Ez amióta technikai kultúra egyáltalán létezik - a kőkorszaktól napjainkig, sőt a belátható jövőben is - ez így fog menni.
Egyéb - tőled megszokottan idiotizmust tükröző - kérdéseid?
szablyafűrész
@sbl: Kérdéseim?

Visszatért már szabiról a pszichiátered, tudod, aki helyreteszi a szereplési vágyadat...
szablyafűrész
ja és ez lenne az a bizonyos " értékteremtő" munka ? Játékos kísérletek elemekkel, akkukkal...mint az oviban ?

Gratulálok ! Az értékteremtő szónak azért nézz utána...
sbl
@szablyafűrész: Nem tudok róla, hogy az ovikban a gyermekek "akkukkal" játszadoznának.
Már csak balesetvédelmi okokból sem.
Nem tudom fel tudod-e fogni, hogy mi az a munka és balesetvédelem, Borítékolom hogy nem.

Viszont abban - bármilyen hihetetlen - a mérnökök - valóban egyfajta sajátos játéknak érzik és tekintik a tevékenységüket.
Hozzátéve, hogy a játék komoly, a játszadozás meg gyermekded dolog.

Egyéb idióta kérdés a részedről? (Tőled mást úgy sem lehet elvárni...)
szablyafűrész
@sbl: Én is tévedhetek ! Te sötétebb vagy, mint gondoltam ! Úgy tűnik az óvodát ( is ! ) kihagytad !
Nem láttál még akkus játékot oviban, amelyben a telepek bonthatatlan egységet képeznek a tokozattal és nem hozzáférhetők ?

Szóval játékból élősködsz a társadalom nyakán, itt meg vered a nyálad,mint " értékteremtő"...na húzz el...
sbl
@szablyafűrész: Nem láttam még!
Amikor a gyermekeim olyan korúak voltak, hogy oviba jártak, akkor fa és műanyag játékok voltak még csak.

Ami meg az élősködést illeti az leginkább a magatokfajták műfaja.
A beírásaid alapján te leginkább akkor végeznél értékteremtő munkát, ha közmunkásként lennél foglalkoztatva.
Pl. Járdaépítés köztereken, öntözőcsatornák ártereinek a karbantartása, energiaültetvények létesítési-karbantartási munkái, biobrikett gyártás, stb.
Úgy általában olyan munkák amelyek viszonylag kevés kvalifikáltságot igényelnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.