- Valamibe bele kell dögleni! Ismerős valahonnan ez a hozzáállás az élethez? Vagy inkább a halálhoz? Olyankor (is) szokták ezt mondani, mikor az egészséges élelmiszerek és a az élelmiszer ipar termékeit hasonlítjuk össze. A “szólás” szerint a vegyszerekkel teli kajáknak az a funkciójuk, hogy mielőbb kinyírják az embereket ebből a világból.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
no véletlenül elküldtem -sima nátriumkloridddal kellene sózni
kamazuka
Hogy mitől?
Az emberi hülyeségtől,butaságtól.
dömdödöm
@kamazuka: ez a világrend azt kódolta bele az emberekbe hogy dolgozz és vásárolj , Nem véletlen hogy évente ki kell adni egy új autómodellt vagy mobiltelefont ugyan abba a típusba hogy érezd azt a tied már elavult és vegyél másikat . Szerencsére ezeket a xarokat nem lehet átvinni ,éljen mindenki addig amkor már amúgy sem akarná átvinni mert már úgy is elavult .
Ha nem lenne gyurcsány meg szélhámos orbán miről beszélnénk ,ha minden rendben van akkor nincs miről beszélni , vitatkozni :-)
kamazuka
@dömdödöm: Nadon jó!
De hát mt várhatunk olyan elitnek nevezett politikusoktól,kiknek cégei befektetései határainkon kívűl vannak.Mi rágjuk a csontot eszzük a kefét,papolják,hogy vetés nélkűl nincsen aratás.stb.1996-ban ebben a hazában volt 18 millió vágósertés,most meg 6 millióról papolnak a médiában.biológiailag megoldható, meg a szocialista tervgazdálkodás gondolat menetével,hogy mire a minisztériumba érnek a számok addígra a három kismalacból 7 lesz.Vagy azt látjuk,hogyan takarodik ki vagonokban a termény vasúton az országból,ahelyett hogy itthon nevelt jószágokat takarmányoznánk vele?
Már hetek óta nem nézem a híradónak nevezett estimesét felnőtteknek.A hitegethető rétegnek már úgyis mindegy,nekem meg mégannyira.:)
dömdödöm
@kamazuka: Valami különös oknál fogva mesterségesen vissza van fogva ( le van butítva a gazdaság ) egyelőre még a világgazdasági válságra fogják de elképzelhető hogy másról van szó , szerintem hamarosan kiderülnek dolgok hogy mi miért volt ,egyenlőre én sem tudom miért jó ez a szándékosnak látszódó gazdálkodás ellehetetlenítés és mellette a nyugati tőke ellenesség .
kamazuka
@dömdödöm: Ezen a szélességi körön olyan EU-s tagállam nincsen mégegy,melynek összterületének 65%-a mezőgazdaságilag hasznosítható lenne .
Ennyire egyszerű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.