Nagyot nézhetünk az ünnepek után, ha nem változnak a jelenlegi szabályok: előfordulhat, hogy a boltok egy része nem nyit ki. A törvény szerint ugyanis a hatóság bezárhatja azokat, amelyek nem szerzik be az online kasszákat. Ez a jelenlegi állás szerint fizikai lehetetlenség, a minisztérium látszólag mégsem módosítja a határidőt. "Január másodikán nem fog tudni gyógyszert venni, persze úgysem jutna el a gyógyszertárig, mert nem lesz hol tankolni, de ez mindegy is lesz, mert éhen fog halni, hiszen sok helyen nem lehet majd kenyeret és tejet venni" – így reagált Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára a hvg.hu azon érdeklődésére, sikerül-e a kereskedőknek beszereznie a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV) bekötött pénztárgépeket határidőre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
@entero: A két dolog nem függ össze. Én nekem sincs más szórakozásom, csak az internet. Nem tudok elmenni sehová, betegség miatt. Nyilván mások is vannak így. Nem kell állandóan rosszindulató megjegyzéseket tenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@bretagne: Más koncertre, színházra, mozira költ tízszer annyit havonta,
amennyibe az internet kerül nekünk.
Örüljön neki, hogy megteheti, plusz mellette még internetre is futja.
Addig pedig, amíg magam teremtem elő az internet árát,
addig másnak ebbe beleszólni, nem kicsit neveletlenség.
bretagne
@m.macskosz: Egyetértek!!! Nem is értem, miért kell mindenbe beleszólni? Olvassa a cikket, ha van arról véleménye, írja meg, csak ne személyeskedjen.
entero
@bretagne: @m.macskosz: Nem akartam rosszindulatú lenni, csak itt már mindenki a végét járja jó ideje, és hosszú távon azért kicsit már fárasztó ez a nagy sopánkodás. Épp ma panaszkodott az egyik ismerősöm, hogy milyen sokba került neki az új Samsung Smart tv...Érdekes, hogy a legtöbbet azok panaszkodnak, akiknek nincs is miért (persze nem mindenki:-))) ).
adrenalink
@entero: Az M1, Hír tv, Echo tv bámulásért semmi sem drága...!
F_Viktor
@entero: Írod:
"Nem akartam rosszindulatú lenni, csak itt már mindenki a végét járja jó ideje..."

Gondolom hozzám hasonlóan mások is jártában, keltében nyitva tartja a szemét, s ezeket a tapasztalatokat megosztja itt.
bretagne
@entero: Megszokhattad, már, hogy mindig azok panaszkodnak, akiknek nincs okuk. Tudod, aki panaszkodik, attól el kell venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.