Bajnai Gordon egyszer már bebizonyította, hogy amihez hozzányúl, ott minden elromlik – jelentette ki az Együtt–PM csütörtöki, győri sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva Németh Zoltán, a Fidesz városi alelnöke.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Gyerekek, lehet, hogy valami mas oldalt olvasok, valaki felvilagositana, hogy kik es honnan zavartak el Gyurcsanyt es Bajnait?
Mert annak aztan naggggggyon orulok, hogy olyan jo hatszeles a vitorlasunk, amit orbanvitya fujdogal,... Es most mar k@rva nagy biztonsagban is kezdem erezni magam,... Mig a TEK el nem jon ertem a nagy fekete lefuggonyozott autojaval,...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@Tootsy: Igen, félnek tőlük nagyon. De valaki azt írta nekem, hogy a 2010-es választásról szólt az elzavarás. Azt nem értem, hogy azt mondják, régi arcokat nem akarnak látni. Akkor Orbánt miért???
Tootsy
@nahát: Az a 2/3 egeszen pontosan 52,7 % volt,... 66 % a 2/3... Altalanos iskola 3. osztaly...
silber13
@SwordFish: Mintha már fehivták volna a figyelmet, hogy ne köcsögözzünk! Azt hiszem, ez rád is vonatkozik!
hetöndöe
Tényleg történt változás,az ország egyre mélyebb szakadékba zuhan,mint gazdaságilag,mint társadalmilag.Orbánék olyan rombolást végeztek röpke három év alatt,hogy 20 év nem lesz elég rendbehozni.
szaboria1
Már nevetséges amit össze vissza nyilatkoznak a fidesz oldalról. Először is BAJNAI CSAK A VÁLASZTÁSOKIG VÁLLALTA A MINISZTERELNÖKSÉGET TEHÁT ŐT nem Zavarták el. Másodszor Gyurcsány is 2009.03.2-én jelentette be távozását, április 14 Bajnai kijelentette elvállalja de csak a feni írt feltételekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.