Az újonnan létrehozandó testület a kommunizmus bűneit fogja vizsgálni, tagjait az Országgyűlés, az MTA és az igazságügyi miniszter jelöli. Azt is lehetővé tennék, hogy bárki felfedhesse a róla jelentő titkosszolga nevét.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
@Feraj49: Javítok mert lemaradt,a mondat helyesen " Szeretném ha kitérnél az elmúlt 23 év
alatt és a mai napig tartó borzalmakról.Már csak azért is mert az akkor élő "emberek " nagyon nagy többsége már halott. Mi értelme ennek a Nemzeti Emlékezet Bizottságnak ? Én sejtem ! Az agymosás,és egy kitalált hatalmas pénzeket felemésztő,barátoknak munkát és bért adó mutyi.
Ma már nem emlékezni akar a kormányunk emlékezzenek a választási ígéreteikre,és az egymillió új munkahely megteremtésére . Nem a sumák közmunkára gondolok ,hanem igazi,megélhetést biztosító munkahely teremtésre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gomez
@Kala Majka: Akkor gyakorlatilag minden csak látszat. Látszat emberek fognak látszat igazságot szolgáltatni? Mert ugye ebben az országban az igazságtevés is csak látszat!
rosalinda57
Aki 1972 ffebruár 14-e után született vajon mire emlékszik ? Nincs olyan dolog, amire emlékeznie kellene. Viszont ez időpont előtt születetteknek lenne miről mesélnie. Akkor kik lennének valók a Nemzeti Emlékezet Bizottságba, na kik ? Éppen az idősebbek pl. Ratkó korszak születtei, akik pl. 56-os eseményeket is átélték. Nemde ? Vagy ez a Bizottság is fából vaskarika ?
Desischado
Ez is csak egy nagy Nemzethy Kamu! Arra szolgál az egész bizottságosdi, hogy a csomó léhűtőnek legyen komoly bére, a semmiért! És arról, hogyan tálalhatják a történéseket a maguk szája íze szerint! Ennek ékes bizonyítéka, hogy pont azok nem ülhetnek be ebbe a bizottságba, akik személyesen átélték, illetve ott voltak, mikor ezek az idők voltak!
darwin
@Desischado: Az utódaink meg azt fogják mondani 100 év múlva,amikor már nem lesz élő emlékező,hogy a XXI. század embere mentálisan gyenge /idegbeteg / politikailag képzetlen /agyilag zokni/ befolyásolható /birka/ volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.