26 futballstadion felújítását és kibővítését irányozzák elő 2016-ig. Ötmilliárd forint jutna a Honvédnak – értesült a Népszabadság.

Újabb futballstadion-fejlesztési program koncepciójáról tárgyalt a kormány – értesült a Népszabadság.

A lap szerdai számában arról ír, hogy a kabinet előtt lévő javaslat huszonhat létesítmény felújítását és kibővítését irányozza elő a 2016-ig terjedő időszakban. A projekt költsége több mint huszonegymilliárd forint lenne.

A legtöbb pénzt a Honvéd kaphatná, amelynek nyolcezer néző befogadására alkalmas stadionjára ötmilliárd forintot szánnak – írja Népszabadság.

A liga minden olyan csapata szerepel a kedvezményezettek között, amely eddig kimaradt az osztásból. Olyan nagy múltú másodosztályú csapatokra is költene a kormány, mint például a Nyíregyháza, a Vasas vagy a Zalaegerszeg, amelyek egy-egy milliárd forintban részesülnének, míg a Békéscsabát 800 millió forinttal támogatnák meg a lap szerint.

Alig két hete Orbán Viktor bejelentette, hogy a fővárosi klubokkal kötött stratégiai megállapodás keretében lehetővé teszik, hogy a csapatok állami ingatlanokat kaphassanak vagyonkezelésbe. Azóta el is készült az erről szóló beadvány, amely szerint a klubok kezébe kerülhet az FTC népligeti centruma és az Albert Flórián stadion, az újpesti Szusza Ferenc stadion, az MTK Hidekuti Nándorról elnevezett pályája, valamint a Vasas Fáy utcai létesítméynye is.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
alighanem be kell iratkoznom a Nemzeti Simicskaképző Intézetbe, hogy tanuljak valamit, és nekem is jusson a nagy lovettákból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemzeti_nyugdíjas
@Feraj49: Van akinek megéri dicsérni a kormányt, kiknek meg nincs érdeke, nem profitál belőle és még is dicséri az pedig annyira hülye, hogy nem lát át a szitán.
hallgatag
Bár nem a cikkhez, de történt valami vizsgálat, Ügyészség a Tiborc birtokon ( O.V. veje )
történt védett erdö ellopás ill. jogtalan kivágása ügyében ???
Mert legutoljára ugy olvastam, hogy a NAV és az Ügyészség is foglalkozik vele.
Vagy minden " csoda " 3 napig tart ??? Volt fontosabb dolguk??
Pl. Horváth András kirugása a NAV-tól ???
berkabela
gabrella aranyom! Add össze a pártoknak, egyházaknak, nemlétező civilszervezeteknek, sosevolt egyesületeknek adott zsozsót! Rájössz, hogy a stadionok csak morzsák, és a beton időállóbb...
berkabela
@coni: Ha az étlapon csak az van amit útálsz,-nagyon éhesnek kell lenned, hogy tudj választani.
stone
@nemzeti_nyugdíjas: Egészséges szinten nacionalista vagyok. (persze nem náci, meg jobbikos, meg gárdista)

Szeretem a hazámat, és ezért megpróbálok kitartani, és adót fizetni, stb.
Bízok benne, hogy megoldódik a helyzet.
kukac50
Előbb jó focisták kellenének,szégyen ahogy kikapnak a focistáink.
Még 50 ezer forint alatti juttatásokból élnek családok,nyugdíjasok addig nem stadionra kellene fordítani a pénzt.Hanem megemelni az alacsony juttatásokat,az növelné a fogyasztást és a cégeknek sem kellene lehúzni a rolót mert nem fogy az árújuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.