Jobb esélyt a párt ifjútörökjei, de maga Mesterházy sem remélhetett ahhoz, hogy kimutassa: tényleg irányt váltott a párt, leszámolt, szembefordult a múltjával. Ennek bizony az élére kellett volna állni. Nem tették, és pártként azóta is sunnyognak, abszolúte azt a látszatot erősítve, hogy az esetleges csalásnak minimum a fedezésében benne voltak és vannak.

A Fideszről eddig kevesebbet beszéltünk, az ő elzárkózásukat természetesnek vette mindenki, de egyszer fel kell tenni a kérdést: miért is természetes az? Nem Pokorni Zoltán mondta, hogy le kell vágni a kezét, aki a közöshöz nyúl? Nem ők az erkölcs és tana önmaguk által legalábbis felkent nagymesterei? Persze, Közgép, trafik, föld, de hát ezek épp nem mentik fel őket. Évi 1000 milliárdos lopás gyanújára sem horgad fel a kézlevágási szándék?

A teljes írás A Kard blogon >>>

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gomez
Orbán szerint az adócsalóknak börtönben a helyük! Stadionok helyett akkor nem inkább börtönt kellene építeni? De akkor mégis ki fogja vezetni ezt az országot?
Tootsy
@gomez: BARKI megfelelne vezetonek, (szinte!), aki nem fideSS-es es nem tartozik a part holdudvaraba,...

Valoban tobb borton kell majd, ha egyszer egy tisztesseges es fuggetlen birosag fel tud allni,... De az nagy valoszinuseggel nem a fideSS-era alatt fog megtortenni,...:o((
szablyafűrész
@gomez: Megleszünk ám az ilyen Orbán-félék nélkül is, csak próbáljuk ki !
gomez
@szablyafűész,@Tootsy: A próféta beszéljen belőletek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.