Rendben van-e, hogy a parlamenti büfében lehet alkoholt venni? Befolyásolja-e ez a képviselők munkáját? Erről kérdezte a hvg.hu a képviselőket.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ellene vagyok! Piáljanak otthon, vagy társaságban, de ne a Parlamentben! Igy is annyi marhaságot dumálnak össze-vissza és annyi blőd dolgot szavaznak meg, ami párját ritkitja! És - tisztelet a kivételnek - de a túlnyomó többség olyan alpári stilust képvisel, ami már felháboritó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@verőce21: Ott veszik a piát? Hmmm. Végül is ha a lóvé nem számítana engem sem érdekelne az ára. De itt most a munka közbeni ivászatról van szó. Tuti, hogy néhányan lenyomnak pár felest és bealusznak a padsorokban. A bunkó beszólásoknak vagy bemutatásoknak is gondolom van megalapozása.
verőce21
@human: (23:03) Vagy csak a kirívóakat vágták bele a videoklipbe! :)
("Hájszen" valószínűleg ez volt a cél.) :)
bakegya
@varrólány: igen is hogy mindegy-ha sok gyereket csinálunk és még kétszer Orbán kutyagumira is szavazunk akkor szabad a vásár -csak a fidess!!!-a többi fizeti továb a köröket.Ennyi.
gabrella
@verőce21: Itt, ha olvasnád a főcímet, a pohár bor megivása utáni szavazást említik.
Olvasni csak tudsz?!
Nem bolti vásárlás.
verőce21
@gabrella: Arról már megírtam a véleményem a vitaindító hozzászólásomban! :)

(Azt hiszem Te állsz hadilábon az olvasással, de még inkább az értő olvasással!) :)
sbl
@Orsós Rodrigó: A "Kis Demizsonról" a "nagy kormányosról" aki óriási reklámost csinált a SAAB cégnek a miskolci országúton, utána meg egy ideig stokival a nyakán díszítve flangált, már nem is beszélve...
Utolsó fél-nyilvános szereplésén is annyira beakasztott - volt főnöke - Gorbacsov jelenlétében, hogy ki kellett vezetni, pedig ő volt az ünnepelt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.