Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója a bíróság szerint is megsértette Bajnai Gordon jó hírnévhez való jogát – közölte az Együtt-PM csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a Fővárosi Törvényszék elsőfokú döntése megállapította, Kocsis Máté egy júliusi sajtótájékoztatón valótlanul állította, hogy a Fidesz-székház elleni korábbi akció Bajnai Gordon kérésére és égisze alatt valósult meg, és a volt kormányfő buzdította volna a kormánypárt székháza elleni erőszakra az embereket.

A fideszes politikusnak saját költségén több orgánumban közzé kell tennie bocsánatkérő nyilatkozatát, 300 ezer forint nem vagyoni kártérítést kell fizetnie, és a teljes perköltség is őt terheli – olvasható az Együtt-PM közleményében, amely szerint ha az ítélet jogerőre emelkedik, Bajnai Gordon jótékony célra ajánlja fel a kártérítés összegét.

Kocsis Máté július 1-jei sajtótájékoztatóján arra szólította fel az Együtt-PM szövetséget, hogy aznapra szervezett tüntetésén tartsa be a törvényeket, ne ismétlődjön meg az az erőszakos fellépés, amely márciusban történt a Fidesz Lendvay utcai székházánál. Azt mondta: azzal, hogy a demonstráción Bajnai Gordon is részt vesz, nyilvánvalóvá teszi, hogy a korábbi erőszakos akciók is az ő kérésére valósultak meg.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hiába hülyének is születni kell ! Igaz Kocsis??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szocdem
Neoliberális a neoliberálist sértegeti. Nem akarják a balhét elvinni. Pedig közös meló volt ez fijjuk! Szégyelljétek magatokat mind!
1951
@Mobil123: Igen, ezért is pislog oly sűrűn Bajnai Gordon!!
1951
@kukac50: A Gyurcsány-Bajnai éra alatt országunkból eltüntetett ezermilliárdok ellenére megpróbálja helyes pályára állítani ezt a kifosztott országot! Nem kell tényeket sorolni, önmagáért beszél az 1994-1998 közötti négy év, és a 2002-2010 közötti nyolc év, az mindösszesen: tizenkét év!! Bizony nem egyszerű egy horda által uralt időszak súlyos kártételeit rendbe hozni! De ezt tudják azok is akik itt Istenként emlegetik az országunkat kifosztókat és a bankárokat, kik az indexálási trükkjeikkel tettek tönkre még legalább másfél millió embert!! Emberek!! Le kellene szállni a földre, nem gondoljátok Ti Wels ebek?!!
zabhegyező
@1951: Látom te információkkal (valós és nem porhintés!) ellátott Makro-közgazdász vagy.
Felhomályosítanál bennünket a garázdasághoz nem értő pór népet is a dolgok valós állásáról?
kukac50
1951
Bajnai emberségesebben vezette az országot mint Orbán.
Kis városunkban 300 közeli vállalkozó szüntette meg a vállalkozását másfél év alatt.
Emberek munkahelyei szűntek meg, Orbán Mit tesz azért,hogy ez ne így legyen továbbra is?
sbl
Ez majdnem úgy hangzi9k, mintha az örömlány felháborodik azon, hogy valaki kétségbe vonta az érintetlenségét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.