Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint érdemes befektetni a magyar gazdaságba, hiszen a gazdasági növekedéssel együtt javultak a profitkilátások is. Elmondta, a magyar gazdaságban megvan a növekedési potenciál, ebben az évben növekedési fordulat történt, jövőre pedig a kormány 2 százalékos növekedést vár, ami azt jelenti, hogy 2014-ben duplájával nőhet a magyar gazdaság teljesítménye. Érdemes tehát befektetni a magyar gazdaságba, hiszen javultak a profitkilátások - fejtette ki.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Miért is ? Egy dologra tudom a választ. Talán. Mert a munkaerő olcsóbb mint volt Kínában a gazdaság fellendítése előtt. De még ettől sem jönnek sokan, ha jól tudom. Sőt, ha jól tudom pár stratégiai partner is megunta a magyar földet.
Eleget károgtam három éve, hogy a közmunka olcsósága mire jó. Pár csókos ugye ki is használja. És a közmunka hazavágta a munkavállalókat, mert 1000 Ft.-l többé is elmennek már dolgozni. Aki többet kér azt nem viszik dolgozni. lásd : Közalkalmazottak !
Ha már foci ! Mint is mondott Puskás Öcsi ? Állítólag azt, hogy : "kis pénz, kis foci"
És mit mondott a FIDESZ ? "Merjünk nagyot álmodni!" De ekkorát ? Ez k@a nagy foci, semmiért.
Vizual
Azt elfelejtette Varga mondani, hogy a harmadik ez évi adatokat hasonlították össze a múlt évi harmadik negyedévvel, és az tény, növekedést mutat a nullához viszonyítva.
nemzeti_nyugdíjas
Vargának nemsoká bele ér a keze a bilibe, és felébred.
hetöndöe
MA!
Holnap meg kitalálják,hogy a befektető mondjon le haszna egy részéről a zemberek de inkább a zállam javára.
A befektetők megtanulták a leckét és messze el fogják kerülni hazánkat,maximum az olcsó munkaerőért jönnek,akkor még talán az extraadó is belefér.
Vizual
Ne haragudjatok ! Elirtam az adatot. Nem 0 volt a tavalyi 3. negyed évi mutató, hanem -1,4.
És ehhez jön az ez évi mutató, 1,7. Ki hiszi el az ekkora, emelkedést ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.