Lezsák Sándor parlamenti alelnök vejének cége készítette a köztévének az ócsai adósparkról szóló sorozatot.

A Médiaszolgáltatatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Zrt. (MTVA) ugyanis Moys Zoltán cégét, a Dextramedia Kft.-t bízta meg, hogy forgasson egy ötrészes sorozatot a bukott devizahiteleseknek felhúzott telepről, bemutatva a beköltözők életét, mindennapjait – tudta meg az atlatszo.hu.

Azt tudni lehet, hogy a Dextramediának nem ez volt az első köztévés megbízatása: a tavalyi évben az atlatszo.hu adatai szerint 122 millió forintot kapott az általa szállított produkciókért.

A 26 perces rövidfilmeken sikertörténetnek állítják be a 2,7 milliárd forintért felhúzott, 80 házból álló Ócsa melletti telepet, amelybe november elejéig mindössze 39 család költözött.

Korábban minden érdeklődő újságíróval azt közölték, a lakóparkban senki sem szeretne nyilatkozni arról, milyen körülmények között élnek és hogyan kerültek oda.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
A francba, hogy az én apósom olyan élhetetlen volt, hogy nem tudott úttörő elnök lenni, de még egy kocsmai verekedésbe sem keveredett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Kicsoda Lezsák ? Kit érdekel. Én nem arra emlékszem, hogy kitűnő politikus volt, hanem arra, hogy milyen mutyiba kezdet bele, mint MDF-s. Aztán arra, hogy elárulta a pártját, némi anyagiakért. Kiváló ? Mert eddig csendben gyarapította vagyonkáját. Csóró senki volt ez is. FIDESZ nélkül már nem is emlékeznénk rá.
bukfenc
@nezelodo: ...nálam a nadrágszíj már annyira össze van húzva, hogy a törpepincsire ráraktam nyakörv helyett -oszt leesett... :))
nyanya001
Tragikus, hogy a szegények 46 százaléka a fiatalok közül kerül ki és a falvakban kétszer akkora a szegénység mint a városokban. Az elmúlt egy hétben tizenhárom ember fagyott halálra, miközben Lezsák Sándor lánya és veje százmillió forintos megbízásokat kap az ócsai lakópark
filmezésére !
kiskutyauto
A jobboldali mutyi-maffia jobban teljesít... hajrá abszurdisztán hajrá orbanisztán
törökbasa
Lezsák Sándor az igazi saját magát favorizáló érdek ember egyike a sok sok képviselőből.Mással sem törődnek mint a saját zsebüket megtölteni aztán minden a legnagyobb rendbe van.Ebből áll a parlament képviselők zöme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.