A Demokratikus Koalíció (DK) önállóan folytatja választási felkészülését, önálló pártlistával és saját egyéni jelöltekkel indul a jövő évi választásokon, ugyanakkor fenntartja a közös indulásra tett javaslatát és kész megegyezni erről az MSZP-vel és az Együtt-PM szövetséggel.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Ugye most is, csak válasz nélkül hagyták a DK.-t. Nem Gyurcsányt, hanem a DK-t. Mesterházy ügyesen elintézte, hogy a DK-k ne lehessen frakciója, akarva akaratlanul. Majd Bajnaival együtt nekiültek "Együttezni, majd lazán elosztották a helyeket egymás közt, igaz vita volt és van a MINIASZTERELNŐK jelőltről. Nos ezzel is már egyéni ambiciókat helyeztek a köz érdekei fölé. Nem csak a DK-t, hanem mindenki mást is kizártak.
Gyurcsány akciója jogos és remélem sikeres lesz. Mesterházy kicsinálta az MSZP-t, lehet, hogy megmentette a vereség után, de most szétcseszi az egészet.
Bajnai meg igazat beszélt akkor amikor azt mondta gazdasági szakember. Az ! De nem pololitikus. Juhászhoz csatlakozni hiba volt. Mára Juhász, hiteltelen lett, nem tud az összefogásnak segíteni. Hibát hibára, hazugságot hazugságra halmoz. Bajnai meg...
A PM. igy ráfaragott, talán egyedül többet érnének el. Ők a nagy vesztesek, erőtlenek csapatban. A hitelük pedig a béka seneke alatt van. Mára nekik kellene csatlakozni valahová. Az elit értelmiség pedig megint kóvályog és hezitál, meg öncélúan nyilatkozgatnak. Cseszhetjük a sok értetlent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.