A Fidesz szóvivője szerint ha igaz, hogy Bajnai Gordon előre tudott a szeptemberi szobordöntő akcióról, akkor kiderült, hogy az Együtt-PM szövetséget vezető volt miniszterelnök megint hazudott.

Selmeczi Gabriella szerdai budapesti sajtótájékoztatóján ezt a Magyar Nemzet hírére reagálva mondta. A lap szerint a Magyar Szolidaritás Mozgalom egyik aktivistájának rendőrségi tanúvallomásából kiderül: állításával szemben Bajnai Gordon tudott arról, hogy a mozgalom szeptemberi kormányellenes demonstrációján ledöntenek egy Orbán Viktor kormányfőt Sztálinként ábrázoló hungarocellszobrot.

Ha ez igaz, akkor Bajnai Gordon tudta, hogy miféle barbár, primitív, erőszakos akció készülődik, és "ennek tudatában adta az arcát és a nevét" hozzá – kommentálta a megjelenteket a Fidesz szóvivője.

Selmeczi Gabriella szavai szerint Bajnai Gordon ezúttal is hazudott, és már megint megpróbálta elkerülni, másra kenni a felelősséget.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Gabika ne rágódj ezen ez már nagyon lerágott csont. Inkább készülj a gyermekeiddel a karácsonyra.
joopapa
"Ha ez igaz, akkor Bajnai Gordon tudta, hogy miféle barbár, primitív, erőszakos akció készülődik, és "ennek tudatában adta az arcát és a nevét" hozzá – kommentálta a megjelenteket a Fidesz szóvivője.

Selmeczi Gabriella szavai szerint Bajnai Gordon ezúttal is hazudott, és már megint megpróbálta elkerülni, másra kenni a felelősséget". Te gabci ez az akció lehet hogy primitív volt, de semmikép sem erőszakos és barbár. Amikor Bajnainak akasztófát állítottak és Gyurcsány bábut égettek, na az erőszakos volt és barbár. És az is lehet hogy Bajnai ebben az ügyben hazudott és tudott az akcióról. De ti a hoppálal zsigóval mást sem tudtok mint hazudni! Tudod gabika az a legrósszab amikor a hülyeség szorgalommal párosul
Boszi27
@joopapa: Hülyeség, szorgalom, +rosszindulat.
DR Eric CARTMEN
" A HITELES FIDESZES SZÓVIVŐKRŐL CSAK ENNYI: Kocsis Máté, a Fidesz szóvivője megsértette Bajnai Gordon jó hírnévhez való jogát – így döntött első fokon a Fővárosi Törvényszék. A Fidesz kommunikációs igazgatójának mostantól hivatalos papírja is van arról, hogy valótlanságokat állított Bajnai Gordonnal kapcsolatban, vagyis HAZUDOTT!!
A papagájkommandó egyik legismertebb arca ezúttal nem a szokott „libás projekttel” bukott meg, hanem a márciusi székházfoglalás során hangoztatott hazugságai miatt kötelezték bocsánatkérésre.
A Fővárosi Törvényszék megállapítása szerint Kocsis Máté, a Fidesz azzal sértette meg Bajnai Gordon jó hírnévhez való jogát, hogy július 1-jén valótlanul állította, hogy a Fidesz székház elleni korábbi akció Bajnai Gordon kérésére és égisze alatt valósult meg, illetve valótlanul állította, hogy Bajnai Gordon buzdította volna a Fidesz-székház elleni erőszakra az embereket.
A törvényszék kötelezte Kocsis Mátét arra is, hogy bocsánatkérését tartalmazó nyilatkozatát saját költségén tegye közzé a HírTV-ben, a Magyar Hírlapban, ezek internetes oldalán, valamint a fidesz.hu-n és a propeller.hu-n. A Fidesz-szóvivőnek ezen kívül nem vagyoni kártérítésként 300 ezer forintot és a teljes perköltséget is meg kell fizetnie – tették hozzá.
Ha az ítélet jogerőre emelkedik, a kártérítés összegét Bajnai Gordon az Együtt-2014 szerint jótékony célra, rászoruló gyermekek támogatására ajánlja fel."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.