Őriz a Magyar Televízió archívuma egy olyan Antall József-interjút, amit sose láthattak, hallhattak nézőink – így konferálta fel Berkes Zsuzsa bemondónő Antall József 1990-es beszédét, melyet csak három évvel később, a temetése napján játszottak le. Elkészültekor ugyanis a Magyar Televízió akkori elnöke nem engedte adásba.

Az MTVA 23 év után tegnap ismét letiltotta a felvételt. Az évi közel 80 milliárd adóforintból fenntartott propagandaközpont keze azonban nem ér el mindenhova, néhány videómegosztón továbbra is megnézhető az immár kétszeresen is letiltott beszéd.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Antal 23 éve elindította a szabad rablást a gerinctelenséget,szegénységet,az ország kifosztását.
Amit a saját értelmiségeink hajtottak végre.
Legyen az baloldali,vagy jobboldali érzelmű.
Antalnak az öröksége a mai napig kísért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
salamander
A közel 23 év eltelte után már tisztán láthatunk az akkori tévé nézőkhöz képest.
Antall nem értett egy ország vezetéséhez, a joghoz sem és a gazdasághoz sem.
Ezért volt "kiváló" miniszterelnöknek az átmenet időszakában a pénzügyi körök számára, akikről Antall miniszterelnök beszédében sűrűn említést tesz "üzleti körök és a bankok részére osztatlan bizalmat élvezett Magyarország..."
Akkoriban úgy tűnhetett, hogy akihez simulni szeretnénk, azok a fejünket simogatják. Megtették. Lerabolták az országot és Antall ehhez tudatlanságában tökéletesen asszisztált. Talán emlékszik még valaki Szabad György volt házelnök embertelen beszédeire... Ezek a fél-hülye egyetemi tanárok, akiket Antall megbízott felelős pozíciókra egy középkori vagy legjobb esetben is egy közel 100 éve letűnt Magyarország vízióját idézték magukban, de nem voltak eszesek ravaszak és talpraesettek.
Közben bűnözők olajat szőkítettek, a komcsi bandák megerősödtek, az ország feladta a keleti piacait olcsó nyugati víziókért... és még kárpótlás nevű jogi és közgazdasági abszurd intézkedést is bevállalták... Sem a jogszabályok deregulációja és újraépítése, sem az ország gazdasági programjának tisztességes újragondolása nem történt meg.
Mit csinált akkor ez az első agyondicsért szerencsétlen kormány?
SEMMIT és a pénzvilág pont ezt akarta.
Ha emlékszik valaki Antall MDF miniszterelnöki jelölésére szinte mindent megért. Senki nem ismerte csak a Csóriék..., és ők adtak neki állítólag legitimitást. Nosza, kérdezzük meg Csórit míg el nem viszi az ördög: "Neki ki a f@x ajánlotta Antall Józsefet"? Ki támogatta, mert Lakitelken senki nem ismerte.
Arra kellene az értelmiségnek is rádöbbenni, hogy amíg magához nem tér ebből az anómiás szédelgésből és nem veszi maga a kezébe a jogart és az almát addig mindig lesz olyan csapat, aki helyette ezt megteszi, de azért nagyon nagy árat fogunk mindig fizetni! Most is ugyanaz a helyzet, mint 1990-ben volt, csak eltelt 23 év.
Remélem azonban, hogy Orbán értelmesebb Antallnál.
Vizual
@tivoli: A Te szinteden minden zsidó és nem zsidó, ezzel egyszerűvé válik a világod és nem kell gondolkodnod. Te hová tartozol ? Ez nem a jobbik híradója. Itt ne zsidózzál !
(Csak úgy...)
tivoli
@Vizual: Egyszerű gondolkodásra vall, ha minden megjegyzést, ami a zsidókkal kapcsolatos, zsidózásnak vélsz.
A tények attól még tények.
Vizual
@tivoli: nem tudom mitől fontos tény, hogy valaki zsidó vagy nem zsidó. semmit nem befolyásol a dolog, egy a nehézségek ellenére is fennmaradt nép, már több ezer éve.
Amikor a zsidókat tették bűnbakká, egy ország vezetőinek szerencsétlenkedései miatt, az 52 millió ember halálához vezetett, és több millió zsidó elpusztításához.
Tényekről beszélsz. Pedig erre nincsenek tények, csak gyanúsítgatások, melyek a zsidók dehonesztálásához, bajaink okainak egyszerű és általad is megértett hazug állításhoz vezet. Kérlek ne tedd többet ezeken az oldalakon. mert ez nem az az oldal. Ez az én véleményem és zavar.
tivoli
Nincs mit mondanom ilyen kioktatás után, és sajnálom, hogy minden megjegyzésből zsidókérdést csinálsz.
Nekem nem volt szándékomban.
Yoda69
A lenyeg 17:40-nel van amikor a foldtorvenyrol beszel. Ezert nem engedtek orbanek lejatszani a kozteveben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.