Tesszük a dolgunkat. Ahogy eddig már számos esetben, továbbra is szükséges foglalkoznunk a rokkantakkal, hiszen sorsuk sehogy sem akar jobbra fordulni - legalábbis állítja az alábbi írás szerzője, amit változatlan formában közlünk az alábbi gondolattal kezdve: Valóban igaz lehet az, hogy teljes kudarc a rokkantak foglalkoztatása?

Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@lópicigáspár: na ott jól lehet a pecsenyét sütögetni. Égetni valók valók oda. Mármint a napra.:-)
gabrella
Most láttam a híradóban, 27 évet dolgozott nő, közben szülésin volt, munkanélküli is, áttétes mellrákkal megszüntették a járadékát mert a betegsége előtt nem volt annyi munkaidő, ami a követelmény.
Fidesz szigorítás miatt semmiféle pénzellátásban nem részesül.
lópicigáspár
@miazavalami: És ha a köteles lancelot arcbőrét használják a szállítójármű külső szigetelésére, akár meg is kerülhetik! :-)
miazavalami
@lópicigáspár: Hát jó vastag bűr van a képin.:-)
Legfeljebb az orrában a szőr kicsit megpörkölődik...
miazavalami
@gabrella: mert jobban teljesítenek. Nem tudtad?
kkalman
A Fidesz-KDNP a keresztény erkölcsiség álarca mögé bújt tömeggyilkosok gyülekezete. Az emberiség ellen folytatólagosan elkövetett bűnökért, az ország megnyomorításáért megérdemelnék, hogy életük végéig rács mögött üljenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.