Csak akkor néz utána a rendőrség, hogy Balogh István, a Gyermekrák Alapítvány elnöke felelősségre vonható-e, ha bejelentés érkezik az ügyében – írja az Origo.

Balogh Istvánról, a Gyermekrák Alapítvány elnökéről kedden az Index írta meg, hogy az adományokból vásárolt betegszállítót gyakran magáncélra használja.

Az Origo megkereste a rendőrséget, hogy az Index felvételei alapján indítanak-e eljárást Balogh ellen. A rendőrség azt közölte, hogy "az eset körülményeinek tisztázásához, illetve az eljárás esetleges megindításához szükséges a feltételezett szabályszegéseket észlelő személy által tett bejelentés, illetve az eredeti felvételek vizsgálata is".

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zabhegyező
Nem vagyok jogismerő, de azt egyértelműen tudom, hogy a kék lámpás járműveket szabálytalanul használni bizony hivatalból üldözendő bűncselekmény.
Nem tudom melyik kategória, de igencsak jogellenes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
@szelbatyo: meg lesz meg lesz... már ácsoltatom a bitót! - fenyőfából!!! :))
szelbatyo
@bukfenc: Úgy a stílszerű ! Elvégre: Karácsony van !...
szablyafűrész
Balogh cselekménye vegytiszta hűtlen kezelés, sajátjaként rendelkezett a rábízott értékkel. A mutyikormány rendőrségének meg kutya kötelessége lenne eljárást indítania, ugyanis nem csak be/feljelentésre indulhat büntetőeljárás, hanem a hatóság észlelése alapján is !

Ki ez a Balogh, hogy hozzáférhetetlen ?
szelbatyo
@aremy: Felesleges a tartósság: Ha 8 percig ott lógnak, bőven elég !!!... Annyit meg még a papírból készült is kibír...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.