Mentős körökben jó ideje terjed a pletyka, hogy a Gyermekrák Alapítvány „Gyermekmentő" feliratú Mercedesével reggelente maga Balogh István, az alapítvány elnöke furikázik otthona és a belváros között – írja az Index.

A hír igaz: az Index többször is a tanúja volt, hogy Balogh az adományokból vásárolt, személyautós kivitelű betegszállítóval teszi meg a távot budaligeti villája és az alapítvány VIII. kerületi, Rákóczi téri irodája között, egyszer pedig a Teve utcai rendőrpalotához vitte a betegszállító sofőrje.

Az Index kérdésére az alapítvány elnöke elmondta, hogy a betegszállítót néha "közérdekű ügyintézésre" is igénybe veszik, de magáncélra soha nem használják.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@aha: Mi ebben a mocskolódó, te nem nézted meg a videót?

És mi az, hogy "egyébként meg nem maradt ellátatlan egy gyerek sem"? És ha pont akkor kellene Budán a kocsi, amikor ez a tahó seggfej Pesten száguldozik vele, akkor mi van? Majd biztos kipattan belőle, átül egy BKV-ra, a mentő meg elviharzik... Hihető. De még ha így is lenne, akkor is ez időbe telik, amin emberélet múlhat.

A másik meg, hogy ha nem a villamossíneken furikázna a kedves szerelmed, akkor fel sem tűnt volna senkinek. Csak hogy annyira telhetetlen a mindenható uraság, hogy már azzal sem érte be. Ez is rendben van szerinted? Hogy foglalja a buszsávot, villamossíneket? Magyarázd meg ezt is, biztos te is valami élősködő alapítványnál dolgozol, azért véded a védhetetlent is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@aha: Képmanipulációban a fidesz jeleskedik. Például Dr. Lomnici Zoltánt milyen ügyesen kitakarták egy videóról, amíg Tőkés László nyilatkozott a királyi tévének.
hvg.hu/itthon/20120201_lomnici_ugy_kuratorium_tisztazatlan_felel
De retusáltak már ki mszp-s polgármestert is:
nol.hu/belfold/sztalinista_kepszerkesztes__kiretusaltak_egy_fotorol_a_polgarmestert
Továbbá jogszabály írja elő, hogy megkülönböztető jelzéssel ellátott járművet személyszállításra nem lehet használni! Sínen pedig csak megkülönböztető jelzéssel közlekedhet indokolt esetben. A megkülönböztető jelzés használatát pedig naplózni kell.
Aki pedig ilyen piti visszaélésekre képes és miután rajta kapták rögtön le is tagadja, az szerintem nagyobb aljasságokra is képes. Ha tehetném, kivizsgálnám a vagyonosodását.
hallgatag
@human: 100%-ban igazad van ! Csak valaki hallgassa meg az indítványod !
Desischado
Aki beteg gyekekeken élősködik, és belőlük gazdagodik, annak az aljasságára szavam sincs. Saját magát minősítette!
nemjoezigy
@kkalman: Teljesen egyetértek, jó összefoglalása volt a többségi - elítélő véleménynek. Én is nekik szoktam felajánlani az 1%-ot.
A nagy veszélye az ilyen aljasságoknak, hogy az adományozó készség megcsappan, mert a törvényhozás megint nem végezte el a feladatát, nem teremtett tiszta viszonyokat, ellenőrzési lehetőségeket és kötelezettségeket. Az érintett gyerekek és családjaik minden segítséget megérdemelnek.
Az a védekezés amit ez a Balogh úr elmondott ez pontosan egybevág a mindenkori kormányoktól, törvényhozóktól tapasztaltakkal.
Amíg normális emberek, addig a többségi véleményt hangoztatják, amint pozícióba kerülnek onnantól kezdve minden az enyém, ti azért vagytok, hogy ezt nekem biztosítsátok. Csúfos tevékenységük a gyerekek és az idősek leszegényítése. Nyílik a nyugdíjas és a gyermek "jóléti" olló. FEJLŐDNI KELLENE nem ilyen szegénységi és gazdagsági eredményeket produkálni.
(elnézést, hogy elragadott a hév, de minden mindennel összefügg)
soper
Elképesztő az, amit ez a nemzetrontó, népnyúzó kormány csinál immár 3,5 éve.
Zsuga
Sajnos az alapítványok becsülete is ugyan úgy megkérdőjelezhető, mint általában minden más ebben az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.