2016-ig összesen 1000 futballpálya újul meg 40 milliárd forintból. Ezen összeg mintegy felének felhasználásáról döntött most a magyar kormány. Az elfogadott összeg nem új forrást jelent, hanem a program elindulását, amelyet a stadionok gyors felújítása követ. –írja az MLSZ.hu 27 NB I-es és NB II-es stadion újul meg különböző mértékben Magyarországon a következő 2 évben, köztük a Szombathelyi Haladás Rohonci úti stadionja (a képen). Nem kizárólag a profifutballra megy a pénz, hiszen az amatőr- és az utánpótlásfutball javítását legalább annyira szolgálják a beruházások, mint a mérkőzésre látogató nézők igényeit.-olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetég honlapján.

Feltöltő: kedwes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@A Tündik bündije: @Mobil123: viszont a "qrva sok szép gyepes " terület fellendítheti a birkatenyésztést! Időnként menetelnek, kicsit legelésznek, megint menetelnek, pályáról pályára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
"Az MLSZ egyébként a program részeként felmérte a labdarúgó pályákat és stadionokat, és azok messze elmaradnak az európai színvonaltól."
Az, hogy a pályák és stadionok messze elmaradnak az európai színvonaltól, a hazai foci színvonalát tekintve nem is akkora probléma. Focistáink még csak meg sem közelítik az európai színvonalat, akkor minek nekik az európai színvonalú stadion.
miazavalami
@kkalman: Mert Orbán vezírnek ez a rögeszméje! Na kik azok akik a rögeszméjükkel tönkretették az országukat amit vezettek?
coyote3
És 15 milliárdból megszüntethető lenne a gyermekéhezés...
dr. prédikátor
Képzeljétek el ha a csuti tahó cigus fecalicus nem viseli annyira a szívén a futballt,hanem mondjuk olyan haszontalan extrém dolgokra költi a százmilliárdokat mint az úthálózat felújitása, óvodák iskolák, bölcsödék építése.Mentők vásárlása, az éhező gyerekek megsegítése, a nyugdíjasok helyzetének javítására költi el azt a pénzt!!!Mi lenne akkor a sok falábú focistával??? A cigus fecalicus új jelszava : Minden focistának egy stadiont!!!"!Száz stadiont ezeret épiítsetek"!!!

CIGUS FECALICUS!!! T A K A R O D J!!!
kukac50
Ilyen futballistáknak minek foci pálya amilyenek Magyarországon vannak.
Még több éhező is lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.