„Ha Ön zsidó származású és Magyarországon él, vagy élt az utóbbi időkig, kérem válaszoljon az alábbi kérdésekre” – ezzel a felütéssel indított útjára egy kérdőívet a New York Times. A lap mélységeiben szeretné vizsgálni a magyarországi antiszemitizmus problémáját.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sbl
@genyó kapitány: Ez a holo biznisz kezd a vége felé járni. Az utolsó lehetséges érintettek, a biológiai határon vannak korban.

A jövő nemzedékek esetében viszont fontos emlékeztetni őket arra, hogy a patkányforradalom alatt mit műveltek az akkori bolsevik korifeusok és pribékjeik.
Meg mi is volt az ún. Rákosi korszak. Ki volt Rákosi, és kik voltak a bandájának a tagjai.
Azután nem árt összeszedni a netről minden olyan tömegmészárlás történetét és az esetleges korabeli híradókat mint amilyen a Gaza-i övezetben végzett az izraeli hadsereg foszfortöltetű lövedékekkel és azokat a hátborzongató jeleneteket amikor röhögcsélve figyelték a szörnyűségeket az izraeli civilek afféle majális hangulatban 2009 Karácsonyán!

@leszúrt rittberger: Én is voltam Recsken az egyik magyar koncentrációs tábor helyén kialakított Emlékhelyen.
Nem ártana, ha a magatokfajták is ellátogatnátok oda és a tablókon láttán lehet hogy ti is hümmögnétek Rákosi pribékjeinek a tettein!
Bár ismerve a szokásos cinizmusotokat ez egyáltalán nem biztos!
genyó kapitány
@leszúrt rittberger: Aham.
Beszéltem is úgynevezett holokauszt szakértővel aki szintén csak hümmögött amikor a gázkamrák tárgyi bizonyítékairól, az emberből készült szappanról, vagy az emberbőrből készült lámpaernyőről kérdeztem.

A levágott haj és a lefoglalt táska tényleg iszonyatos bűncselekmény. Több száz évig kell utána holokárpótlást fizetni.
Én is csak hümmögni tudok.

Alapvetően nem náci vagyok, hanem gondolkodó ember.
Bár a ti köreitekben az már antiszemitának számít, úgyhogy ámen. Náci vagyok.
leszúrt rittberger
@genyó kapitány: Ja, hát biztos azért vették el a táskáikat, hogy adjanak nekik egy jobbat :D De ha "szakértő" mondta, akkor biztos úgy van. Kár, hogy akik még élve hazajöttek, azok nem ekkora nagy szakértők. Vagy nem gondolkodtak rajta eléggé, hogy tkp. üdülni voltak.
sbl
@genyó kapitány: Annak idején - az ipari szintű média megteremtője - Goebbelesnek volt egy mondása: Zsidó az akit mi annak nyilvánítunk!
A mostani holo iparosok ugyanezen módszert alkalmazzák: Náci az, akit mi annak nyilvánítunk!
Persze érdekelne - és magyarázza meg már valaki közülük, szabatosan - hogy mit is jelent az ő olvasatukban - értelmezésükben (Ha ennek a szónak egyáltalán van jelentősége ezeknek az alakoknak az esetében...) a "náci", meg a "fasiszta" kifejezés?
genyó kapitány
@leszúrt rittberger: Soha, senki nem állította, hogy nem történt deportálás és kényszermunka, vagyonelkobzás és sok-sok jogtiprás a zsidók sérelmére abban az időszakban.
A kérdés egyrészt, hogy történt-e tervszerű, központilag irányított népirtás?
Másrészt valóban 6 millió?
Harmadrészt, vajh okolhatóak-e a zsidók a sorsukért?
Negyedrészt, miért kell nekem aki soha egyetlen ujjal sem bántott zsidót holokárpótlást fizetnem gyanúsan sok 'túlélőnek'?
Ötödrészt, valóban ez az emberi történelem fölfoghatatlan, fokozhatatlan tragédiája?

Persze ezek csak elvi kérdések. Zsidóék gondoskodtak róla, hogy kérdéseket se lehessen föltenni, mert azzal már az ember megvalósíthatja a holokauszttagadás halálos bűnét.
Ha engem kérdezel, nevetségesnek, szánalmasnak és mesterségesen túlértékeltnek találom a holokausztot. Persze csak a törvényes keretek között...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.