lehet olvasgatni a híreket arról, hogy Fidesz-államtitkárok mennek ajándékot osztani, míg sokaknak üres marad a fa alja. Mert a kiválasztott családok támogatásában jobban teljesít a kormányzat. Kampányszerűen a szegényebbek közül válogatva. Míg országos programként például Felcsút báróján. Mert van, akinek egy teljes kormányzati ciklus a Karácsony. Milliárdos ajándékokkal.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
@GeoCravker: Kedves, mi sosem voltunk gazdagok, de amikor gyerek voltam az atkosban, es a Papam fizetesebol eltunk oten, nekunk is a plafonig ert a karacsonyfank, es mindenkinek jutott egy-egy apro ajandek, konyv a fa ala... Most mar fara sem telik, a karacsonyi ebed a Blahan erheto el, ajandek viszont nuku...

Igen, en abban a szemet Kadar-rendszerben voltam gyerek, ahol senki nem volt parttag a csaladban, megis megeltunk...Egyebkent ez a mocsok rendszer tette lehetove, hogy a ciganygyerekek ingyen tanulhassanak Oxfordban, aztan hazajove a sajat , lenezett, le "felazsiaizott" nepet a legravaszabb otletekkel sanyargassa,...

Lehet mpndani ellent nekem, megalapozott ervekkel, adatokkal persze... (Nem Toled varom termeszetesen,..:o)) hanem a sok ballibsizo, Bajnaizo, Fletozo elvakulttol )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
@Desischado: Irnék én a privibe, de frankón nem tom hogy kee...
Valaki múltkor irt, no akkor már tudtam válaszolni..
bukfenc
@GeoCravker: Inkább arra, hogy miért kaptam..
Tini koromban azért, mee sokat nyukátam a szoknyáák aláá..
Tootsy
@tivoli: Ha nem vetted volna eszre, en nem GeoCravert "vedtem" illetve szoltam helyette, csak Neked akartam segiteni ertelmezni azt, amit O leirt...:o))

Egyebkent koszi, marhara nagyjany vagyok, a magam dolgaival is tudok foglalkozni, es igen elore tudok abban is jutni, nemcsak ugy irogatok ide...:o))
GeoCravker
@bukfenc: Rákattintol a nevire, és akkor elvileg írhatsz neki üzit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.