Áprilisban, májusban, júniusban, októberben és decemberben lesz idén hosszú hétvége az ünnepek környékén. 2013-ban hét hosszú hétvégénk volt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Nem akarom elkeseríteni a cikk íróját, de április 2. szerda, biztos, hogy nem húsvét hétfő. De ez a húsvét és pünkösd egyáltalán nem akar összejönni, mert a két ünnep között 50 napnak kell eltelnie, de amit leírt a cikk írója az több, mint ötven nap. Ha meg a kormány adta ki ezt a baromságot, akkor ismét sikerült bizonyítaniuk a saját hülyeségüket.
verőce21
@kkalman: (22:56) Elírás, mert nyilvánvalóan ápr. 21. az "ápr. 2." :)
kkalman
@verőce21: A cikkből nem nyilvánvaló, de huszonegyedikével már eddig is rendben volt a húsvét-pünkösd közti ötven nap.
Továbbra is fennáll az újságíró felelőssége a leírt adatok valódiságáért. Ennek a minimuma, hogy mielőtt közzéteszi az írását, átolvassa, és kijavítja a hibá(ka)t, ami(ke)t írás közben ejtett.
verőce21
@kkalman: (23:55) Egyre több a hiba, még a helyesírási is, ezeknek az internetes "újdonászoknak" az írásaiban. :)
kkalman
@verőce21: Lassan odajutunk, hogy nyolc általánossal is újságíró lehet valaki. Ez látszik is a színvonalon.
verőce21
@kkalman: (00:07) Az kellene, hogy 3 ilyen hiba után megvonni tőlük az internetes feltöltési kódot! Mert ezek az írások még nem "mentek át" a szerkesztő kezén, de gyorsan feltöltik a cikkírók a netre, hogy elsők legyenek.(pénz) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.