A kormány minden magyar áldozat előtt lerója kegyeletét a hazánk tragikus német megszállására emlékeztető alkotás állításával és a holokauszt hetvenedik évfordulójára szervezett emlékévvel – olvasható a Kormányzati Információs Központ csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
A kormány úgy tesz, mintha minden magyar áldozat előtt tisztelegne. De ez nem igaz. Nem férhet egy képre a Horthy szobor és az emlékmű a II. Vh áldozatainak emlékére. A kettő ellentmond egymásnak.
Ez csak egy újabb porhintés a fitymasz részéről. El kellene dönteniük, hogy a két szobor közül nekik melyik a fontosabb, és azt megvalósítani, a másikat meg elfelejteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@csipek: Na várjál már! Őket ne keverjük bele jó?
Csak azt furcsállom Horty hozzáállásában hogy akkor akart a németekkel szembeszállni amikor mind a két fia odalett. Azért az szégyen a mai napig, hogy ide úgy vonultak be a németek , hogy egy ország éljenzett nekik.
csipek
@lajospapa: KImaradt. A '41-es megszállás nem feltételezés. Lásd: Lengyelország.

Az a feltételezés, hogy minket nem szálltak volna meg, ha megpróbálunk ellenállni.

A sárga csillag. Nem volt olyan! Ez csak Leon Uris meséje a dán királyról.
csipek
@miazavalami: ÉLJENZETT??? Ezt honnan a fészkes francból szedted???
Te Ausztriáróll láthattál képeket.
Itt még elszigetelt fegyveres ellenállás is volt.
csipek
@miazavalami: Megfogtál, már nem emlékszem. Vagy húsz éve olvastam, arra sem emlékszem, hogy melyik könyvben. Ha jól emlékszem Bokor Péter volt a szerzője.
De az biztos, hogy volt, és hogy Magyarországon nem volt népünnepély.
Hitler szándékosan kihívta Horthyt tárgyalni Klessheimbe, aztán repülőtámadást hazudva késleltette a hazajövetelét, nehogy itt parancsot tudjon adni az ellenállásra.
Látod? Ilyen "történészek" vannak itt manapság Karsai, Krausz...
Ilyenekről egy szó se...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.