Az MSZP szívtipró főpolgármester-jelöltje ellenfele esztétikai hiányosságáról, szerelmes levelekről és Tarlós Csöpikéjéről is beszél. Meg hogy legyőzi őt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
Mi van Manno Pistike !!! Letellt az elmegyógykezelés;
vagy csak odaengedtek az ápolók a gép mellé???
hallgatag
A 16:20-as hsz.-hoz: Manno Isvánnak szól a FB-os
kommentjéhez !!!
kiskutyauto
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mariaberta
Hogy Demszky buzi? Ekkora marhaságot régen olvastam.
De talán a Te barátod volt?@kiskutyauto:
kiskutyauto
@mariaberta: igazából biszex, de hát a biszex is buzi végül is nem..? Nem volt a barátom, de belső infót láttam az drogos orgiákról, amiket a Kunczéékkel szervezett 10-15 éve. A Gergényi hordta oda a rendőrruhákat és gumibotokat... biszex partik voltak mindenki mindenkivel... nyilván megjárta pár igazi rendőri gumibot (amivel lehet másnap már a törvényt és rendet védték) a Gabika segglyukát is... :D Amúgy én nem ítélem el ezért, szabad- és nyitott gondolkodó vagyok... de azért egy ilyen partira nem mennék el... valahogy nem vágyom arra hogy valaki feldugjon nekem egy gumibotot, meg semmi mást se... :D
leszúrt rittberger
Tarlósról mindig a Pumukliból az Éder mester jut eszembe. Neki volt ilyen pökhendi testtartása, csiszolgatta ott a kis bútorokat, néha kijött és mondott valami okosságot. Mondjuk ő nem volt akkora tapló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.