Magyar Péter öngyilkosságot színlelt, csak hogy ráijesszen a családjára. Erre jön a propagandamédia, és idéz egy szakértőt, aki szerint a mentősök mondjanak le. „Aszakértelem ócska bolsevista trükk” – mondta volt Csurka István, s bár akkor nem értettük, sőt kinevettük, most ismét be kell látnunk: neki volt igaza. (Érdekességképpen jegyezzük meg, Schiffer András már 2017-ben belátta, respect!)

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azt kell mondjam, hogy ez már Zsótitól is sok(k)

Igaz a főnöke is úgy gondolkodik, hogy megkell hosszabbítani (igen jelképes) Bicskéig! =))

A Párt központi napilapja „Vélemény
Megérkezett a „szakértő”!
Nem az öngyilkosságot színlelő Magyar Péternek kell távoznia, hanem a mentőszolgálat vezetőinek. Bravó!
Bayer Zsolt” közli Zsóti förmedvényét.
Nem csak simán kiszínezi, de bőven túl is lihegi: „Mint tudjuk, Varga Judit már egyszer elmondta, hogyan színlelt öngyilkosságot a volt férje, ez a szánalmas, aljas gazember, ez a pszichopata bántalmazó, ez a moral insanity.”.
Azonban az igazi móka, hogy „a „szakértő”, és „szakértett”, pusztán azért, hogy ne a lényegről kelljen beszélni.” felkiáltással tette, mármint a Jucus által mesélt történet feltupírozását.
Majd „ Kunetz Zsombor, a Zsombika, akinek szakértelme egy területre korlátozódik, nevezetesen Orbán, a kormány és a Fidesz leírhatatlan gyűlöletére. (Ezek a „szakértők” kivétel nélkül ebben jók.)”. Ami szakértést illeti elég odakattintani az m1-re és az ő szakértőire! =))
Persze úgy, hogy egy szót sem arról, amiben az illető szakértett. A személyiségi jogokról! Amit jól színesít az a tény, hogy Zsóti asszonkája épp a minap veszett pert mert valaki megírta róla az igazságot és ő persze beperelte! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.