Az illetményalapot biztosító mindenkori minimálbér emelkedése miatt a pedagógusok bére átlagosan 8-9 ezer forinttal emelkedik január elsejétől - mondta el az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelésért felelős államtitkára hétfői, bicskei sajtótájékoztatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemsemmi
Már most is benne van.: " szabadíts meg a gonosztól"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@modera: Orbánodé meg 160 ezer szavazat megvásárlásáért! Uralomra jutása után felejtősek lesznek...:/
A Tündik bündije
Mondanám, hogy főleg az ima abba a részébe, ami könyörgés valami rossztól, de az a helyzet, hogy a pedagógusokról (tisztelet a kivételnek) még ezt is el tudom képzelni. Nem is tudom, hány tízezren vannak, és nem tudják őket pótolni ha egyszer mondjuk beintenének hogy eddig meg eddig nem dolgozunk; de akármi történik, akármekkorát rúgnak beléjük, mégis ők is meg a szakszervezet is csak néznek fapofával, néha mondanak - ha mondanak - valamit, de egyébként olyanok mintha nem is léteznének. A legtöbbjük meg tényleg éppen mindig arra béget amerről több táp jön, mondom újra, tisztelet a kivételnek.
modera
@adrenalink: Törvényben van, ezen nem változtat senki már.
adrenalink
@modera: Törvényt módosítani a fityisz seperc alatt tud! Egyébként meg úgy emlékszem, hogy a további évenkénti 10%- os(?) béremelés a gazdasági helyzet függvénye...
modera
@adrenalink: Nem jól tudod, ezt minden pedagógus kapni fogja.
adrenalink
@modera: Nem érint a téma, de ismerve ezeket, szkeptikus vagyok, különben is szeptember még oly messze van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.