Nagyon szerencsétlenül volt megfogalmazva az a levél, amelyben Kerény Imre az általa elképzelt száztagú szerzőgárdát meghívta a Magyar Krónikához – Kondor Katalin szerint erről beszélt a lap csütörtöki alakuló ülésén Orbán Viktor miniszterelnök – írja a hvg.hu.

A csütörtök esti értekezletet a Magyar Demokrata szerkesztőségében tartották az Andrássy úton. Az épületnél tüntetők várták a meghívottakat.

Kondor Katalin is felszólalt az ülésen, ugyancsak a meghívó megfogalmazása miatt. Azt mondta: Kerényi Imre olyan, a médiában evidens dolgokat sem gondolt végig, hogy valahol főállásban dolgozó újságírók írhatnak-e más lapba – olvasható a hvg.hu cikkében.

A volt rádióelnök szerint egyelőre semmilyen konkrétum nem derült ki azzal kapcsolatban, mikor jelenik meg az első szám, miről szól majd, és kik lesznek a szerzői. Az viszont biztos, hogy közpénzt nem használnak fel a laphoz, de az alakuló ülés résztvevői nem tudták meg, milyen magánbefektetők finanszírozhatják a Magyar Krónikát – tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogyan reagált Kerényi Imre, amikor Orbán Viktor a szerencsétlenül megfogalmazott levelét kritizálta, a volt rádióelnök csak annyit válaszolt: „ült, mint szerafin a fűben".

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez is olyan jó fideszes módra indul, azaz még el sem kezdődött, de már recseg-ropog minden eresztékében, és még sem biztos, hogy lesz-e belőle valami.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
@DR Eric CARTMEN: jó, hát az emlékezetes 'térdre csuhások, imához" mondata után első emberként kiállni az augusztus 20-i Szent Jobb körmenet élére, hát ahoz is kell pofa.

Igazából az a furcsa, hogy mindig talál egy réteget aki a háta mögé áll és tapsikol neki.
verőce21
@Brother Louie: (13:11) Akiket említettem, hű kiszolgálói voltak a Kádár rendszernek is! Úgyhogy nincs itt semmi tévedés, Rajzfilmfigura Atyámhugom!

Te is elmondhatnád látom, "Hadd meséljek a családomról!”:)
Brother Louie
@verőce21: sajnos a családnevem sem nem Martonyi sem nem Kondor. =(

Igy nerm tudok mesélni, milyen volt mikor a szüleim a Kádár rendszert építették besúgóként mint ez a két szar alak.

Amúgy elég feltünő, hogy a volt kommunista köztisztviselők, állami funkcionáriusok és a többiek mennyire összetartanak ma is.

És az is feltünő egy idő után, hogy mind megjelennek a FIDESZ környékén. Akik viszont teljes mellszélességgel összezárnak mögöttük.

Nyilván ez így jó. Kádár után 30 évvel pont ilyen politikai prostituáltakra van szüksége az országnak.
joopapa
@Brother Louie: Hát úgy jön ide hogy ők nem álltak be orbán basi se..it nyalni és ez bassza a csőrit ennek a verőckének.
Brother Louie
@joopapa: hát azért nehogy már számon kérjék egy baloldali beállítottságú ember baloldani elkötelezettségét!

Bár, aki az infjúkommunistából, neoliberálissá lett, ateista és istentagadó, jobboldali és mélykeresztény Orbán miniszterelnök urat csodálja 2014-ben azon valóban nem lehet mit csodálkozni.
verőce21
@Brother Louie: (17:31) Tudod, ha választani kell, hogy a tetvek, vagy a bolhák szívják a véremet, nehéz dönteni. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.