Orbán Viktor miniszterelnök köszönetet mondott azért, hogy Facebook oldalát több mint kétszázezren lájkolták. A videón elmondta azt is, hogy lassan már annyi lájkolója lesz, ami számbelileg megközelíti Debrecen lakosságának számát. Fontos volt a támogatás, hiszen minden jelentősebb vezető számára a legnagyobb veszély az elmagányosodás - fogalmazott Orbán Viktor.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@adrenalink: Ebbe azt a jó pár ezer lájkolót is számoljuk bele, aki csak azért nyomott egy tetszik-et, hogy kifejthesse az egyáltalán nem kormánybarát véleményét. Viktorka oldalán ugyanis máshogy nem lehet hozzászólni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
A kétszázezerbe azért biztos becsúszott pár élő halott mint a rezsicsökkentés aláíróíveire.

Meg ugye nem lehet tudni pontosan, hogy egy személy mennyi néven regisztrált. Nem lehet tudni, hogy Martonyi külügyminiszter úr a saját nevét használja vagy azt is amit Kádár alatt a heti jelentéseire írt alá.

Vagy Kondor Katika a "Vári" fedőnevet használja csak vagy az anyakönyvezettet.
Letenye Média
Tegyük fel, hogy Mesterházy az aktuális miniszterelnök. Ő jobb lenne? Ő Sokkall többet tudna tenni értünk? És az ő videóüzenetét vajon hogyan kommentálnátok? (Tesszük hozzá, hogy 1990 óta az összes magyar politikus elba..ta a renomét és ezért ilyen a szegény Magyarország.)
modera
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Mivel kapcsolatban?
Desischado
Én is tanusítom, hogy még üzenet sincs orbán oldalán, így nem lehet neki üzenni! Majd meglátjuk, mennyien fognak lájkolni tavasszal, hiába a csalások sorozata! Szinte nincs olyan réteg, akibe bele ne rúgtak volna!
szaboria1
Ez is csak egy félre vezetés. A nyaloncok kiadták a rokonoknak is mindenki nyomjon egy tetszíket és már meg is van az eredmény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.