Tényleg olyan nevetségesek a tesztek, amikkel az iskolapadba ültetett közmunkások tudását mérték fel? Egy tanár szerint nem, sokaknak okoztak gondot az olyan alapfeladatok is, mint egy napocska megrajzolása. Most megszereztük a tananyagot, ami ennél sokkal kézzelfoghatóbb. Kiderült belőle, hogy jó-e...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: bubu1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
A tananyagból hiányzik,hogy nem tárgyalunk senkivel (lyukas) zsebre dugott kézzel,mert a tisztelet megadásaként ez előbb volt,mint az,hogy nem beszélünk tele szájjal,esetleg rágógumit rágva sem !
nemkati
Szép dolog, hogy jó közösséggé formálja a munkanélkülieket ez az iskola, de hogy sok értelme nincs annak, amit ott tanulnak, az biztos. Egyáltalán, mire lehet megtanítani egy olyan rendkívül vegyes közösséget, akik között az írástudatlantól az érettségizettig mindenféle ember előfordul, amit aztán az életben hasznosítani tudnak?
Desischado
Talán ki kellene szelektálni, kiknek van erre szüksége, de mivel ez csak a statisztika fényezésére szolgál, nincs rá szükség. Amit az is deklarál, hogy olyanoknak is padba kellett ülniük, akiknek bőven meg van a 8 osztályuk. gabriella ténsasszony már dicsekedett is vele a minap, hogy javult a foglalkoztatás. Ja meg azt se felejtsük, hogy uniós pénzből van, meg nyilván ebből is jócskán szakítottak a fiúk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.