Ma találkozik Orbán Viktor miniszterelnök Vlagyimir Putyin orosz államfővel és a Reuters hírügynökség diplomáciai forrásokra hivatkozva azt írja: valószínűleg nukleáris együttműködési megállapodást...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Qrbán éppen visszahívja az oroszokat kis hazánkba mert már nagyon hiányoznak neki.
verőce21
Bármilyen is a politikai légkör, nem lehet azt figyelmen kívül hagyni, hogy az oroszok segítségével építettük a paksi atomerőművet! Ami megbízhatóan működött több tíz évig. Őrültség lenne mást megbízni a bővítéssel, mert "aki későbbi munkafázisban dolgozik az mindig okosabb!" - így minden rossz lenne ami van más szerint, pedig lehet, hogy éppen Ő adna rossz megoldást! - Jól van ez így!

Ilyen komoly döntésben nem szabad próbálkozgatni. (Nem beszélve arról, hogy az oroszokhoz szállítjuk ki az atomhulladékot is, amit más európai atomtemetőkben nem is tudnánk elhelyezni)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.