Angol és orosz nyelven írt e-mailt kapott a Magyar Olimpiai Bizottság, amelyben terrorcselekménnyel fenyegették meg, ha sportolóink indulnak a szocsi téli olimpián – írja a Nemzeti Sport.

"A szervezet nemzetközi e-mail címére angol és és orosz nyelven érkezett levél, amelyben szocsi terrorcselekménnyel fenyegetik meg a magyar olimpiai delegációt, ezúttal felhívja a figyelmet arra, jobban tesszük, ha itthon maradunk" – nyilatkozta Szabó Bence, a MOB főtitkára a Nemzeti Sportnak.

A korábbi vívó olimpiai bajnok azt mondta, nem a MOB hivatott arról dönteni, mennyire kell komolyan venni az efféle fenyegetést, és az esetleges visszalépésről sem ők hoznának határozatot.

A levelet továbbították a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB), az olimpia szervezőbizottságának és a Terrorelhárítási Központnak – írja a lap.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dolfi57
@F_Viktor: Te barom arcu a TEK igy is ugyis marad, AKÁR KI NYER.
karma1
Nyista arab? Nyista heber? Hat mar a terroristakban sem lehet megbizni?...:-((

@dolfi57: dolfika, mutasd mar meg nekem azt a hozzaszolast, ahol F_Viktor teged le "barom arcuzott" , hogy te ilyen stilusban valaszoltal Neki?

Vegyel vissza picit a cizellabol,. mert ez errefele nem sikk, tudtad?
dolfi57
@karma1: F Viktor olyan hülyeségeket irt itt össze, hogy a TEK levelet irt, hogy ne oszlassák fel őket, már mint a Tek et.Én erre ugy kiakadtam ,hogy elöntötte a vér az agyamat, mert épp eszü ember ilyent nem ir le. Innen üzenem, hogy a Bajnai-Mesterházy-Gyurcsány-meg a többiek nem fognak labdába rugni 04.06.-án. Belőlük pont elég volt 8 év, Magyarul, és vulgárisan fejezem ki magamat, hogy menjenek egytől-egyug a büdüs picsába.A másik meg az, hogy a TEK egy különlegesen képzett komandós alakulat, amely arra hivatott hogy a különösen veszélyes fegyveres bünözőket, elfogja, ha erre külön felkérik őket a rendőri szervek, továbbá az állami vezetők védelmét látják el. A tömeg tüntetéseket a Rebisz szokta szétverni ,( 2006 ) és csak akkor hivták volna a TEKKET, HA FEGYVERESEK IS ELVEGYÜLTEK VOLNA A TÖMEGBE., hogy igy vagy ugy, ahogy a helyzet meg kivánja emeljék ki őket. Még annyit ha egy szervezetet, vagy akárkit igazságtalanul vádolnak,baszogatnak, azért kurvára ideges tudok lenni. Elnézést kérek F Viktortol hogy beszóétam neki, de értse meg hogy a hal szagát sem birom, de ezeknek a KOMCSI-LIBERÁLIS ivadékoktól meg különösen fel fordul a gyomrom.
dolfi57
@F_Viktor: Tisztelt F Viktor! A TEK nem szokott az ügyfeleinek levelet irogatni, hanem a problémás delikvenseket személyesen keresi meg, és elősször udvariasan kopognak, és ha a fogadtatás nem szivélyes, akkor előkerül a kb:50-60 kg os kulcs,( bunkó) és repül az ajtó befelé, és össze szedik az ügyfeleket, "taxiba" pakolják őket és el fuvarozzák őket a megadott cimre.
F_Viktor
@dolfi57: Választási esélylatolgatásodra hamarosan megkapod a választ :-))
Inkább maradjunk kedvenc csapatodnál, a TEK-nél:
Írod:
"...a TEK (...) arra hivatott hogy a különösen veszélyes fegyveres bünözőket, elfogja"
Majd folytatod:
"A TEK (...) a problémás delikvenseket személyesen keresi meg, és elősször udvariasan kopognak..."

Nézzük meg egy közelmúltban megtörtént esettel, hogy állításoddal szemben a TEK mit csinál, hogyan tevékenykedik:

Rátörte a TEK a kaput a pizsamás bácsira

Egy 72 éves bácsira törték rá az ajtót az éjszaka közepén a Terrorelhárítási Központ emberei, de nem ez volt az egyetlen akciója a TEK-nek.

Ajtóstul törtek az idős bácsira a TEK emberei

A hét elején Borsod megyében csapott le a Terrorelhárítási Központ, egy 72 éves emődi férfira törték rá az ajtót, miután az egyik szomszéd bejelentette, az idős férfi fegyvert tart otthonában. A boon.hu-nak a férfi elmondta, nem a hatalmat akarta megdönteni, csak védekezni akart a puskával.
...
„Amikor láttam, hogy rendőrök állnak a ház előtt, mondtam, hogy hozom a kulcsot, egyikük mégis szétrúgta a kaput” – nyilatkozta az idős bácsi, aki pizsamában ment a TEK emberei elé...
...
A TEK-kel szemben viszont nem védekezett, miután berúgták a kaput, a sárban hasra fektették és míg megbilincselték, a hátára is térdeltek.
...

Forrás:
www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/11/17/ratorte-a-tek-a-kaput-a-pizsamas-bacsira/
dolfi57
Az 72 éves öreg bácsi nagy hibát követett el, már csak azért is, mert mikor látta hogy rendőrök állnak a kapuba, akkor miért nem vitte a kulcsöt rögtön magával, és engedte volna be a rendőröket, és szépen fel emeli a kezét,biztosan nem fektetik a sárba. A rendőrök tudták hogy miért mentek, azért hivták a TEK "szakembereket". Azzal hogy az öreg vissza ment a kulcsáért, gyanut ébreszthet a kint maradt rendőrökben, hogy az öreg netalán majd a jogtalanul tartott puskával jön ki a házból, és majd a puskával kitudja mire lesz képes. Ezt az esélyt az öreg nem kaphatja meg, és idővel ártalmatlanná tették. Másodszor. Hogyha az öreg puskára tett szert, akkor minek kürtölte világgá,hogy mivel rendelkezik,inkább fogta volna be a száját.Hogyha már meg élt 72 évet tudhatná,hogy minden embernek van jó, és rossz akarója, irigye,stb.Sajnálatára legyen mondva Ő a rossz akaróját fogta ki / szomszéd /, hát igy járt. Végezetül, a TEK csak tette a dolgát, mert azért hivták ki őket, hogy egy fegyverrel rendelkező állampolgárt, tegyenek ártalmatlanná, és ők nem nézhetik azt, hogy az illető hány éves,stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.