Szóban kötött szerződést foglalt írásba 2011 júniusában az MTVA és a Kálomista Gábor érdekeltségébe tartozó Mega Film, bő másfél hónappal az után, hogy a bemutatták az elkészült egyperces videót arról, ahogy Schmitt Pál aláírja az új alkotmányt. Az egyperces videóért 6,5 millió + áfát fizetett a közmédia.

Forrás: origo.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Ezért hiteltelen a fidesz sírása-rívása,hogy nincs pénz tisztességes rokkant- és egyéb segélyekre,munkahelyekre stb.
Melyik ember hiszi azt el,hogy neki azért jár kevesebb mert nincs pénz,mikor ilyeneket és ennél nagyobb pazarlásokról hall?
bakegya
Ez a kálomista is mindenhova be van ám csúsztatva-nálunk pl a kiváló polgármesterünk csúsztatta ki-nem hiába a síszövetkezők kurfincos kapitánya is!
Aztán még csak nem is legitim ez az aláírós Dr se,de ennél fogva a dokumentum se,plagi pali által,mint ahogy az se amit elnökölt az országházba.(a szamárrencset is lefülelték azóta, ahol simlis szakmát kitanulta miszter helesírás tudor)Tényleg él még,vagy már a vaddisznók kiették a vagyonából amit ezért is fölmarkolt?
Senara
6,5 millióba került a videó Schmitt aláírásáról.." olcsó mert ha két ellel írja" álamfő " akkor a duplájába kerül :-)))
coyote3
Már értem Kálomista elkeseredett seggnyaló nyilatkozatait...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.