Intézkedési tervet dolgozott ki az MSZP, az Együtt-PM Szövetség és a Demokratikus Koalíció a közoktatási rendszer átalakítására.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
egy istentagadó---liberálbolsitól mit várhatunk?? ezeknek semmi nem szent. na de a kutya ugat ..és a karaván halad. szóra sem érdemes, egyettlen szavuk sem.
silber13
A fityisznek nem hiszem, hogy joga lenne erkölcsről dumálni! Nekik aztán nem! Erkölcs és a Fityisz!!:-))))
F_Viktor
Helyes! Nem akarom, hogy gyerekem fejét két év múlva fityeszes ideológiával tömjék!
Az pedig nevetséges, hogy 4 év kormányzás után még mindig az elmútnyócévre kenik pl. analfabetizmust :-) Ez olyan, mint a 13. havi nyugdíj esete. :-)
kumming
@tavaszi: Szerinted milyen hit az, ami kötelező? Erről ennyit.
tavaszi
@kumming: arról meg annyit ,hogy nem hozzád intéztem a soraimat...ird le te is a véleményed és ennyi...egyébként az erkölcstan..és a hittan az két dolog...és az erkölcstan a kötelező...ami szerintem rá is fér ,a liberális nevelés után. mondjuk azért hogy ha majd vén szaros leszel akkor ne lökjenek arréb b a voillamoson,ha nem átadják a helyet számodra ...a hittan semmikor nem volt kötelező---és most sem az...bár hozzáteszem ott még rosszat nem hallhatott senki fia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.