Viharos konfliktusok terhelik az elmúlt hetekben a magyarországi zsidó szervezetek és a kormány közötti viszonyt. Több egymástól elvileg független ügy miatt alakult ki feszültség. A zsidók azt mondják, hogy kivonulnak a Holokauszt-emlékév programjaiból, ha az állam nem lép legalább egy kérdésben hátra.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
nocsak-nocsak maroknyi zsidó osztag ...vezényszót fontolgat hogy a kormány hova lépjen,,,,,világ igazai ..ez a világ röheje . ha nem vesztek részt a holokauszt megemlékezéáseken kéretik időben szólni...mert akkor nem dobja ki a kormány feleslegesen, az erre szánt pénzt se.----néééééz d már...de meglenne lepödve a "maroknyi osztag" ...ha esettleg azt mondaná :ti hova lépjetek vissza ...(Rajkint idézve : a nyúúúúl elszemtelenedett)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.