Bertha Szilvia jobbikos országgyűlési képviselő Facebook-oldalán arról értekezik, hogy „zsidók zsarolják” az Orbán-kormányt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bárzongora
@magyarbakancs: Nem kell zsarolni, követelőzni, és nem lesz ok zsidózásra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Ha eltűnnének a zsidók a cigányok a melegek a világból, lényegében a jobbiknak vége a politikai mondani valójának! hvg.hu/velemeny.nyuzsog/A_megvalosult_Jobbikprogram_VZGVOE
magyarbakancs
@bárzongora: Ki kit zsarol?
Vagy a magyar öntudat szelektív?
A saját állampolgárainkat küldtük a biztos halálba.
És a csendőrség hathatós segítségével meg jó pár tisztességes magyar honfitársaink hathatós támogatásával.
Hozzáteszem ugyan úgy mint a málenki robotra.
magyarbakancs
@Hellcat: Tudod mert kell emlékeztetni mindig arra,hogy mit tetűnk saját honfitársainkkal?
Mert el felejtenénk és valószínű,hogy meg ismétlődne.
Mert soha nem tanulunk.
Lehet,hogy sok a holokauszt körüli hajcihő nem tagadom.
Rémes ,hogy mindig meg szeretnénk magyarázni ,hogy nem is mi tettük és ehhez semmi közünk.
Van hozzá közünk mi tetűk.
A munkám során sok olyannal találkoztam ki megjárta a lágerek poklát.
Az én nagyapámat el vitték lapátos katonának 44 évesen az ért mert orosz hadifogoly volt az első világ háborúban.1949-ben tántorgott haza a fogságból.
Édesanyámat csak 8 évesen látta először mert mikkor elvitek nagyapámat nagy mamám 5 hónapos terhes volt anyámmal.
Hellcat
@magyarbakancs: Tudod az az érdekes, hogy a szovjet koncentrációs táborokról nagy kuss van...vagy a gulágokról...úgy látszik aki gulágból menekült az utána nem lett bankelnök vagy pénzügyi igazgató. A másik meg...a török itt randalírozott hazánkban 150 évig...mégse virnyákol senki, hogy kérjük a kártérítést vagy az örökjárulékot. A nagy háború után a velünk együtt vesztes osztrákok kaptak tőlünk földet...azzal mi van? Szerintem már sok amit a zsidók művelnek a hatalmukkal...Én nem kimagyarázni akarom, hogy nem volt holokauszt meg ilyesmi...volt megtörtént ez van...de hogy ezzel tartják sakkban az országokat az már nevetséges...meg a sok kártérítés...palesztinokat ki fogja kártéríteni?...vagy a 6 napos háború miatt bárkit is?
magyarbakancs
@Hellcat: A győztesek írják a történelmet.
Sok mindenben igazat adok neked.
keresztapa
Döntsék már el, hogy Magyarok -e! Vagy zsidók akiket munkatáborokba Magyarországon dolgoztattak? vagy Magyarország területén kívül, háborús ipari termelésre, munkára kényszerítettek, mely ország érdekében? Mely országban történtek a zsidók munkavégzésének szükségessége? Menekült Zsidók voltak -e az elhurcoltak? Vagy Magyar - Zsidó kettős állampolgárok, akik a zsidó származásukat vallották elsődlegesnek, majd csak a magyart másodlagosnak, ugyanis ha magyart akkor a magyarokat hurcolták munkatáborokba, akkor a magyar jogosult kárpótlásra, és nem a zsidók! Ha pedig a zsidókat akkor az országban ők nem magyar állampolgárok voltak, és az országnak így köze sincs hozzá, kitoloncoltak voltak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.