A Civil Összefogás Fórum (CÖF) félrevezetésnek nevezte, hogy márciusra tervezett összejövetelük az orosz politika mellett fog demonstrálni. "A Békemenet a nemzet érdekeit képviseli, kiáll az identitás, a szuverenitás és a jó kormányzás mellett" – szögezte le a CÖF-CÖKA vezetősége pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A CÖF-CÖKA szerint a baloldali sajtó nyílt támadást intézett szervezetük és a Békemenet ellen. "Céljuk a tisztességes emberek félrevezetése" – hangsúlyozták. Mint írták: a paksi beruházást a felelős kormány gazdasági döntésének tekintik, de mint kiemelték: "a CÖF a józanul gondolkodó állampolgárokkal együtt külön tudja választani a gazdasági együttműködést az azonos politikai nézetektől".

Kifejtették továbbá, hogy a szocliberális kormányzat által felvett IMF hitel gyökeresen különbözik egy beruházási hiteltől. A paksi beruházás szemben az IMF ötéves hitelével, az orosz fél 30 éves törlesztési lehetőséget biztosít. A működő beruházás nagy biztonsággal önmaga kitermeli a felvett hitelt és kamatait. 10 ezer új munkahelyet jelent, 1 százalékkal emeli a GDP-t és a beruházás 40 százaléka magyar vállalkozók közreműködésével valósul meg – írták.

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány elnöke január 10-én az MTI-nek elmondta, hogy várhatóan március 15-ére egy újabb békemenetet hirdetnek majd "az összefogás demonstrálására". A Magyar Demokrata című hetilap január 22-i vezércikkében Bencsik András már március 29-t említi a békemenet időpontjaként.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
CÖF DUMA:
Tisztelt hallgatóság, ság-ság-ság
minenkinek tudtára adjuk-gyuk-gyuk-gyuk
hogy a paksi fejlesztési tárgyalások sok.sok-sok
Csúcspontra jutottak-tak-tak-tak
Megállapítjuk, juk-juk-juk-
hogy a kedvező kamat, mat mat-mat,
és a 10 ezer új munkahely-hely-hely-hely-
30 évre lekötelez bennünket, ket-ket-ket!
Hurrá, éljen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
modera
@hetöndöe: Gyakran beszélsz mellé?
hetöndöe
@modera: Kár,hogy csak ennyire tőled,ezzel csak magadat minősíted.
Ebből is látszik,hogy a tehetség és a szorgalom Magyarországon nem feltétele a meggazdagodásnak.Csupán a gátlástalanság és az összeköttetés de ezt nálam okosabbak is leírták már ebben a kis hazában.
szjupermen
@modera: Tudod, én ebben az országban élek.Tapasztalom a saját bőrömön. Nem csak nézek, látok is.Te, úgy látom, nem. Melyik állításom nem találtad igaznak?
nonfiguratív
Azt hallottam nem tudják ki a bohóc a cöf plakáton.
Miiiiiiiiiii???
De hisz ezt már a német gyerekek is tudják!!!
Felhívás!
Ha elkezdenek megjelenni az orbán plakátok, aki teheti fújjon egy piros pöttyöt az orrára.
modera
@hetöndöe: Ha egyszer felénk vetődnél, látogass el nyugodtan hozzánk a gyárba, majd meglátod, mi is a valóság. Addig meg csak fújd a magadét, meg ítélkezz jó magyar szokás szerint. Azért előtte üzenj, hogy ott is legyek.
dömdödöm
idézet a cikkből :
" A zsaruk azt gyanítják, hogy nem magányos farkassal állnak szemben "
imgup.com/data/images/10414.jpg :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.