A Civil Összefogás Fórum (CÖF) félrevezetésnek nevezte, hogy márciusra tervezett összejövetelük az orosz politika mellett fog demonstrálni. "A Békemenet a nemzet érdekeit képviseli, kiáll az identitás, a szuverenitás és a jó kormányzás mellett" – szögezte le a CÖF-CÖKA vezetősége pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A CÖF-CÖKA szerint a baloldali sajtó nyílt támadást intézett szervezetük és a Békemenet ellen. "Céljuk a tisztességes emberek félrevezetése" – hangsúlyozták. Mint írták: a paksi beruházást a felelős kormány gazdasági döntésének tekintik, de mint kiemelték: "a CÖF a józanul gondolkodó állampolgárokkal együtt külön tudja választani a gazdasági együttműködést az azonos politikai nézetektől".

Kifejtették továbbá, hogy a szocliberális kormányzat által felvett IMF hitel gyökeresen különbözik egy beruházási hiteltől. A paksi beruházás szemben az IMF ötéves hitelével, az orosz fél 30 éves törlesztési lehetőséget biztosít. A működő beruházás nagy biztonsággal önmaga kitermeli a felvett hitelt és kamatait. 10 ezer új munkahelyet jelent, 1 százalékkal emeli a GDP-t és a beruházás 40 százaléka magyar vállalkozók közreműködésével valósul meg – írták.

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány elnöke január 10-én az MTI-nek elmondta, hogy várhatóan március 15-ére egy újabb békemenetet hirdetnek majd "az összefogás demonstrálására". A Magyar Demokrata című hetilap január 22-i vezércikkében Bencsik András már március 29-t említi a békemenet időpontjaként.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
CÖF DUMA:
Tisztelt hallgatóság, ság-ság-ság
minenkinek tudtára adjuk-gyuk-gyuk-gyuk
hogy a paksi fejlesztési tárgyalások sok.sok-sok
Csúcspontra jutottak-tak-tak-tak
Megállapítjuk, juk-juk-juk-
hogy a kedvező kamat, mat mat-mat,
és a 10 ezer új munkahely-hely-hely-hely-
30 évre lekötelez bennünket, ket-ket-ket!
Hurrá, éljen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vizual
Mindegy nekik. Az már a választásnak szol. Sok millióért. Vajon mikor fognak elszámolni ?
Szvetlana
CÖF DUMA:
Tisztelt hallgatóság, ság-ság-ság
minenkinek tudtára adjuk-gyuk-gyuk-gyuk
hogy a paksi fejlesztési tárgyalások sok.sok-sok
Csúcspontra jutottak-tak-tak-tak
Megállapítjuk, juk-juk-juk-
hogy a kedvező kamat, mat mat-mat,
és a 10 ezer új munkahely-hely-hely-hely-
30 évre lekötelez bennünket, ket-ket-ket!
Hurrá, éljen!
taglo
Mindegy ezeknek, hogy szárított fax-ért vagy paks-ért ,a lényeg hogy vonulhassanak !
tavaszi
...nem fogunk elszámolni mert semmi közöd hozzá...ugyanis az én adózott jövedelmemből támogatom...ergo: árnyékra vetődik aki elszámoltatni ohajtja a Cicil Összefogás Fórumot
Vizual
@tavaszi: 24 milliót adtál ? nehogy mán. Közpénzből fizetik ezt az önkéntes és áldozatokat hozó civil katonákat. Ahogy bűnözőéknél hívják a végrehajtókat.
Írd át még egyszer ezt a kommentedet. Legalább titkold, hogy nem érted a fejleményeket.
nahát
De be vannak fosva a békemenettől baloldalon!
gomez
Ami már úgy kezdődik hogy közhasznú alapítvány abban biztos hogy van mutyi! Lásd
rákalapítvány és még jó ég tudja hol nem lopták és lopják az adományainkat! Önzetlenül
nem sétálgat senki ebben az országban!
bencemacska
Civil Összefogás Fóruma : alapította és vezeti egy fiatalon nyugalmazott titkosszolgálati tartótiszt. Miért is nyugdíjazták? Jó lenne, ha ő vagy volt főnöke nyilatkozna erről.

Minden CÖF szimpatizáns figyelmébe!!!
leszúrt rittberger
@tavaszi: És miből adóztad azt a jövedelmet, egy kis trafikból? Földbérlet, miegymás? Levajazott pályázat, ahogy szoktátok? Hahaha.

Micsoda karrierek épültek itt hirtelen 2010 óta, hirtelen pár év alatt minden Fidesz-közelinek beindult a vállalkozása :D
bretagne
@Vizual: Ne válaszoljál ennek a társunknak. Tudod, vele/velük nem lehet beszélgetni!!!
szablyafűrész
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Telefonszámot, lakcímet vagy bármilyen személyes adatot az illető hozzájárulása nélkül ne kommentálj be, vagy elbúcsúzunk tőled.
Vizual
@bretagne: Ugyan már. Talán ők is emberek, és van agyuk. Ha mégsem, hát akkor igaza van annak aki azt mondja, hogy volt paciens akire nem hatott az iskola.
GeoCravker
A megbonthatatlan szovjet-magyar beton...
dr. prédikátor
Az nem бекеменет hanem биркаменет!!!
F_Viktor
"...a paksi beruházást a felelős kormány gazdasági döntésének tekintik..."

Aha, tehát elfogadta szavazógépezete amit Orbán ellenzékből nagyon respektált, hogy a kormányok anyagi-, jogi felelősséget vállaljanak tetteikért?
Jajj lesz nektek :-))
Vizual
@nahát: Hát hogyne. Amíg ilyen nagyágyúik vannak mint ez a Bencsik, meg a szintén szinten lévő "nahát".
De azt hiszem te még azt sem mernéd leírni, hogy Orbán kihízott a formájából.
joopapa
@tavaszi: Meg az enyémből és még sok emberéből, és ha közpénzt használ fel számoljon el! És mi a szent sza.ért kell vonulgatni mint egy diktatúrában, egy nyilvánvalóan nem épelméjű ember érdekében! Mi lenne ebből az országból ha nem volnánk tagja az EU nak, elárulóm észak korea 2! De mondjuk te ennek örülnél teli torokból tudnád énekelni a kim jong viktor szülinapján a számára irt népszerű slágert!
Január
Az oly híresen jó kommunikációjával most bakot lőtt a Fidesz, mert ha ezelőtt a paksi bővítés előtt, csak egy minimális együttműködést mutatott volna a pártokkal, most másképp állnának a dolgokhoz. Hiszen mindent meg lehet magyarázni, s az ellenkezőjét is.
Így van ez, amikor valaki tévedhetetlennek hiszi magát. Most milliók kidobva ismét az ablakon...
szablyafűrész
T. Mder !

A fószer mobilszáma több mobilon is megjelent, ergó nem tiltotta le, holott technikailag adott a lehetősége - ne essünk át a ló másik oldalára adatvédelmileg !
dr. prédikátor
@szablyafűrész: Kinek a telószáma?? a Liptai Klajszié vagy a Csiccsolinkáé???
szablyafűrész
@dr. prédikátor: Fogalmam sincs, de nagy birka lehet, akár hány esetben sms-t küldtem a megyei napilap sms rovatába - persze elég csípőseket a gengszterkormányra nézve - ez a birka, szükségét látta a mobilomra válaszolni, de egyre gyengébb a cérnája, durvul tehetetlen dühében.
Ellenben az sms rovatban - nyilvánosan - nem válaszol, mert primitív szavait nem adnák le ( vélhetően).
Valószínű azon bégetők közül kerülhet ki, akik egy-egy tökösre sikerült beírás után, napokig követték az autómat, de amikor észrevették, hogy kamera van elöl hátul, szépen elpárologtak a közelemből. Minden esetre van róluk videó és fotó is, rendszámokkal együtt.
Ennyire amatőrök. Ugyanezt már eljátszották tavasszal is, de akkor még nem voltak ka- merák a kocsiban, ezért kénytelen voltam a városban jól megautóztatni őket, azonban városon kívülre valamiért már nem mertek utánam jönni.
Azt a kapkodó - helyenként balesete veszélyes - igyekezetet, hogy el ne hagyjam őket, látni kellett volna.
Most ott tartottunk utoljára, - mielőtt még észrevették volna a kamerákat - hogy lelassítottam 35-40 Km/h-ra - mivel megelőzni sem akartak, lemaradni sem, ledudáltattam őket az aszfaltról !Amikor egy parkolóba beálltam és nyitottam az ajtót, tökig gázzal húztak ki onnét, pedig csak rágyújtottam, aztán észrevették a kamerákat, azóta nem mernek megközelíteni.
Hozzám hasonló "fidesznyk imádó" ismerőseim is beszámoltak a mobilszámról. Elmentettük, jó lesz ez még, meg a videó és fotófelvételek is a rendszámokkal.

Az oldalnak sem szeretnék kellemetlenséget, ezért járom a magam útját, nem hiszem, hogy hivatásos pintér-gyerekek lennének, mert ahhoz igen töketlenek és amatőrök.
szablyafűrész
Inkább egy-két helyi fidesznyik politikus magánakciójáról lehet szó, a jelek szerint keszthelyi ( volt rendőrökből is álló ) magánnyomozó irodát pénzelt le valamelyik szopós gengszter, érdekes módon - már akiket felismerem a volt rendőrök közül - a magánnyomozói országos nyilvántartásban és a kamarai nyilvántartásban egyikük sem szerepel, gondolom, hogy nem is adóznak - azon töröm a fejem, hogy rájuk küldöm a NAV-ot, mintegy "választási" ajándékként !

Ha meg nagyon bepöccenek és a terhemre lennének, akor idegen szerverről tetem ki őket rendszámmal együtt a netre.

Ez a sztori lényege - röviden. Mert hosszabban arról is tudnék mesélni, hogy anyám, mások előtt ismeretlen mobilszáma, vajon hogyan kerül.t hozzájuk, ha csak amatőrökről van szó. Még van türelem és játszadozni is szeretek velük, bár igyekeznek alkalmanként addig nem látott emberkéket is bevonni...
kukac50
A békemenet tagjai olyan sötétek mint a sötét éjszaka!
Miért nem az éhezőkért vagy a megalázott betegekért menetel?
Mennyi pénzt kapnak azért,hogy ilyen butáknak tettetik magukat?
Hol élnek???
guszty
Это не марш мира, но овцы нить.
dömdödöm
fordítpm az előző kommentet
Ez nem békemenet hanem birkamenet :-)
kkalman
Nem tudom, ki hogy van vele, de magyarázkodni akkor kell, ha egy személy, vagy egy szervezet rosszat tesz, vagy valami olyan dolgot, ami mások által nem elfogadható.
Tehát akkor "kedves" CÖF-ösök, "kedves" birkamenet, miért is kell magyarázkodnotok?
bukfenc
@szablyafűrész: tegnap, 19:50 tegnap, 20:09

Ismerős a szitú!
Szólj ha kell segíteni a "hirigelésben!
Tudod, - ballal indítunk, jobbal befejezzük!
dömdödöm
nem működik a válasz opció a számítógépemen ,ilyenkor mi van ? Valami cyberterroristák meghekkelték a gépemet vagy mi a lótúró ? :-((((((((
bretagne
@Vizual: Így van. Ami az agyukat illeti, ezzel a kijelentéseddel nem értek egyet!
lajospapa
@nahát: Persze! Csak az a helyzet, hogy a békemenetet szintén a besz...s hozta létre. Igaz ,viszont, hogy sz...-bol már van elég.
szablyafűrész
@bukfenc: Köszi, nem akarok senkit belevonni, ismerősöket sem, egyelőre pucolnak, ha megállok, de van más elképzelés is. A megbízótó kapott pénz biztosan elég egy-egy tökösebb autójavításra,...de mint jeleztem, még tetszik a játékos forma. Az inkább érdekes, hogy miután telefonon bejelentkezem valahova, hogy várjanak, azt követően elevenedik meg a környék, ez viszont nem amatőrökre utal.
Ugyanakkor én is vicces csávó vagyok, reggelente elég hűvös van, ezért csinálok egy telefonos kamu-bejelentkezést, majd kőrbe sétálom a környéket.
Amelyik kocsiban még 1 óra elteltével is keményen fűtő pingvineket látok, akkor az utca másik oldaláról átkiabálok, hogy vigyek-e egy forró kávét. ( Ezt egy filmből kölcsönöztem, de tetszik ) Erre elkezdenek keresgélni az autóban, mintha észre se vettek volna.
Szóval, még szórakozunk, de csak addig, amíg nekem is tetszik és én diktálok.
m.macskosz
@GeoCravker: tegnap, 16:54 :)
"Éljen a megbonthatatlan szovjet-magyar konzerv!"

hu.wikiquote.org/wiki/Boncz_G%C3%A9za
nezelodo
"nahát
De be vannak fosva a békemenettől baloldalon!"
Biztos azt álmodták, hogy valakik felgyújtották a fővárost. (ilyen lehetetlenséget hogy álmodhatnak?)
nemsemmi
Bencsik elvtárs a másik békemenet vezető szerint nincs semmi baj az orosz politikai vezetéssel, jobb mint az Egyesült Államok.
Csizmadia elvtársnak akkor ezt még egyeztetnie kellene Bencsik elvtárssal.
dr. prédikátor
@szablyafűrész: Szivasd is meg őket a k... urva anyjukat!! Had szopjanak a tetves fütyesznyikek!!!
szablyafűrész
@nahát: tegnap, 14:41

Olvastad azt a Varga Misi nyilatkozatot, amelyben arról beszélt a "pénzember", hogy amikor a rendvédelmisek kimentek friss-levegőzni az utcára, akkor a gengszterkormánynál beállt a zabszem-effektus ?
Főleg miután több netes fórumban is felhívták a tüntetők figyelmét ara, a fegyver az ő kezükben van !
Ennyi is elég volt, pedig csak egy ártatlan utalás volt arra, hogy ideje lenne megtisztítani a fegyvereket és szárazon tartani a puskaport !
Nil
Hova tűntek a bölcs öregek? A békemenetben biztos nincs egy se.
szablyafűrész
@dr. prédikátor: A mai napilapban ismét kaptak a szemük közé( ma adták le a tegnapi sms-t) - elsősorban Kocsis és Vigh megélhetési, akik együtt tartottak rezsi-rizsát és csak azokat merték meghívni, akik aláírták a rezsihülyítési budipapírt.
Elképzelem, ahogyan Vigh, olcsó, működőképes távcsöves puskát keres a neten és Böske utalvánnyal fizetne.
Ennek a verébnek annyi esze van, mint a hintalónak.

Telefonos "ismerősömet" ismét kizökkentettem narancsködös kábulatából, mert már délelőtt jelezte, hogy élt, él és élni fog ! Aggódom az egészsége miatt, egyre több esetben betűket hagy ki, rövidít, de hibásan, most már a "bekaphatod"-nál tart, javasoltam neki a kora reggeli "nyeles aszpirint", frissen öblögetett torokra ! Délután majd megjön a válasz, mert addig gondolkodik a válaszcsapáson.
nahát
@szablyafűrész: Gondolom a baloldali média újabb hazugságára utalsz! Nem olvastam.
Dr. Felipe
Gondolom most bencsik munkásőr elvtárs igazán otthon érezheti magát. Visszajöttek a tavarisok, talán még a vörös zászlót is kitűzik a reaktor tetejére. A kurmányrúdnál bolseviktor.

Éljen a magyar-szovjet barátság, éljen a megbonthatatlan konzerv, éljenek a munkásőrök.
Druzsba elvtársak. Április 6. án meg konyec filma.
szablyafűrész
@nahát: Itt van neked a baloldali média újabb hazugsága - az a gond, hogy Orbán éppen saját magáról beszél:ű

nepszava.hu/cikk/1008872-a-bukott-orban
modera
@szablyafűrész: Egyszer csak megütöd a bokádat, ideje volna már...
szablyafűrész
@modera: Ne reménykedj, ezt eddig még ember sem tudta velem szemben elérni, nemhogy egy - vagy több - fidesznyik ! A terhelők nálam vannak - nem náluk !
szablyafűrész
@modera: Hadd kérdezzelek meg - mint apa a hülye fiát - mitól imádsz te engem ennyire, vagy hol találtalak el ?
modera
@szablyafűrész: A fene nagy Fidesz gyűlöleted, meg a stílusod talált el...
szablyafűrész
@modera: A Fidesz-gyűlöltre okot adtak !

A stílusomból meg ezután sem engedek ! Pont ez nem tetszik a harácsoló, pofátlan mutyi-gengsztervilágnak !
Ezután is így lesz !
A hülyéket vagy gyógyítani kell, vagy magukra hagyni, ha gyógyíthatatlanok !
szjupermen
@modera:De hát minden normális ember utálja a Fideszt, éppen, mint szablyafűrész.
modera
@szjupermen: Tévedsz, nagyon sok normális ember van, akik nem utálják a Fideszt, pontosan ezért fognak nyerni ismét.
szablyafűrész
@modera: Az a tény, hogy biztatod magad azt is jelent, te magad sem vagy ebben biztos !

A felcsúti görbelábú csoda-gyerek és Navracsics már kisakkozta, hogy nem lesz 2/3, még egy kicsit tovább kell gondolkodni és akkor már a parlamenti többség sem valószínű...
Darthon1
@modera: szerintem aki nem utálja a Fideszt az nem normális, vagy opportunista megélhetési szimpatizáns . Nem szemellenzője van, hanem a Pókhasú tökei takarják a szemeit. A pártodat pont azért utálják a normálisok, mert az álmainkat lopta el egy szebb világról. Szerintetek aki nem szeret benneteket az kommunista. Szerintem pedig csak kinyílott a szeme.
keresztapa
@Darthon1: Akkor az a normális, aki énekli a munkásoké a jövő! című mozgalmi índúlót. Vagy fől fől ti( örökös) rabjai a földnek. 1945- től napjainkig hogyan manővereztek a pártok, hogyan váltottak színeket, a hatalom birtoklásáért! Folyamatossággal!
bencemacska
@modera: Én is remélem, nyelni fognak!!!
Pisti271
Mikor felvetették a választási regisztráció ötletét,
akkor mondtam, hogy a Fidesz elvesztette a következő választást.
Véleményem azóta sem változott, bár abból kihátráltak.
karma1
@szablyafűrész: 14.48-ra: Akkor ez Lenin!...:-)))))
karma1
@dr. prédikátor: 17.57-re: Kedves, ne varj "occso szexre", a fent emlitett ket holgy tobb f...t fogott eleteben, mint a Moszkva-Tokyo tengely,...:-)))
karma1
@modera: 17.06-ra: Je, Te fenyegetodzol? Es nem tilt ki a moderator?
szjupermen
@modera: Ezek szerint nagyon sok ember van, aki egyetért a Fidesz kommunista jellegü vezetésével. Imádják a 27%-os, egyedülállóan magas ÁFÁ-t, hogy kiutáltatjuk magunkat a civilizált társadalomból, hogy fordítva ülünk a lovon, ahonnan hátra fele nyilazunk, ahelyett, hogy előre haladnánk. Biztosan imádják ezek az emberek a kórházleépítéseket, a dacból újra megnyitott vasúti szárnyvonalakat, ahol naponta kétszer közlekedik egy-egy vonatpár, és mi fizetjük az adónkból a feleslegesen 24 órában ott unatkozó személyzetet. Szeretik a tandíjat. Szeretik, hogy bár nincs magszorítás, mégis soha nem látott mértékübe ütközünk naponta. Hogy bemennek a boltba, ott hagyják jövedelmük nagy részét, de szinte üres kosárral jönnek ki. Imádják, hogy bármilyen, akár bűnöző ember is ha befizet egy adott összeget, letelepedési engedélyt kap. Hogy külföldön élők dönthetnek a sorsuk felett. Hogy lepaktáltak a neonácikkal, új nyilasokkal. Hogy elrabolták a nyugdíj megtakarításukat, de ennek ellenére nőtt a hiány. Hogy a piramisok mintájára stadionokat építtet az őrült diktátor, miközben emberek ezrei éheznek. Hogy Fidesz közeliség elég, hogy vigye valaki valamire.
És ezek a normális emberek? Fordítva ülsz a lovon.
modera
@szjupermen: Ezt a Népszabadságban olvastad, vagy csak az ATV- t nézted?
hetöndöe
@modera: A való világ nem a Népszabóban olvasható és nem az ATV-én nézhető,hanem egyszerűen megtapasztalható,amiről Szjupermen ír ,az maga a valóság.
Persze tudjuk,a fideszizmus egy vallás,ahol csak hinni kell és mantrázni a taggyűlésen hallottakat,a tények mellékesek.
modera
@hetöndöe: Nem tudom, miről beszélsz, de biztosan úgy van.
szablyafűrész
@karma1: Úgy is végzi...kitömve és kiállítva...
jancsik68
Remélem,a békemenetesek addigra mind megtanulnak oroszul,s jó pénzért meghivják lengyel elvtársaikat is közigazgatási rendteremtési alapon jó magyar forintért.Éljen a szovjet-magyar megdönthetetlen druzsba/ Orbán :RUSZKIK HAZ,de tankjaitokat hozzátok vissza,mert megyünk velük a NATO-ba!!!WC papirt nehozzatok,mert mi jó seggnyalók vagyunk!!
Darthon1
@keresztapa: elég egyszerű világlátásod van.
@modera: az érdek emberek nem látják meg a valóságot, mert takarja a rózsaszín szemüveg az arcukat.
Újra és újra megpróbáljátok előadni, hogy aki nincs veletek az ellenetek van. Aki nem Fideszes az kommunista. Ez a lényetekből fakadó hazugság A nép sokszínűen gondolkodik és nem pártlogika mentén. Én például utáltam mindig a szocialista időben azt az egyenlőtlenséget, hogy csak azért kapott valaki 20%-al több fizetést mert párttag. Ennek többször hangot is adtam, ezért nagypofájú ellenzékinek számítottam abban az időben...is. Mivel koromnál fogva van rálátásom, ezért nyugodt szívvel állíthatom, hogy az akkori rendszer becsületesebb volt, mert nyíltan felvállalta az egyenlőtlenséget és nem próbálta mézes mázos hazugságokba csomagolva lenyomni a torkunkon, hogy szeressük. Lásd rezsicsökkentéses hazugság gyár. Aki becsülettel dolgozott, azt megbecsülték. Most dolgozni sem engedik. Mutyilandban csak a csókosok élhetnek.
keresztapa
@Darthon1: A világ látás egyszerűsége, abban áll, hogy nem szabad hinni a majd- nak, ha engem- nek, párt propagandának, de egyetlen politikusnak sem, mivel a hazugság tudományos alapokon van jelen náluk!
modera
@Darthon1: Soha nem voltam érdekember, világ életemben a munkámból éltem, és nem tartozom a csókosok közé. Enélkül már nem is érthet egyet valaki a Fidesz politikájával? Ha így látod, az a te bajod. Egyedül ez a reptér nem volt most jó ötlet, főleg így a választások előtt.
Darthon1
@keresztapa: te most címkézel, vagy esetleg valami konkrét kifogásod is van valamelyik hsz-mal szemben. Mert tulajdonképpen nem értelek.A mozgalmi nótákat éneklők nem tiszták agyilag. A pártok mindig hazudtak, csak volt egyik másik amelyik néha kevesebbet. Valahova kérlek tedd le a voksodat, mert most nem igazán vagy érthető. A Fidesz tolvajlása szerinted normális?
Darthon1
@modera: természetesen abban hiszel amiben akarsz. De szerintem már a kisvasút és a stadion sem volt jó ötlet.
coyote3
Lesz itt még vörös zászlós felvonulás november 7-én...
hetöndöe
@modera: A mellébeszélés a hazudozó és érvek nélküli emberek fegyvere.
modera
@hetöndöe: Gyakran beszélsz mellé?
hetöndöe
@modera: Kár,hogy csak ennyire tőled,ezzel csak magadat minősíted.
Ebből is látszik,hogy a tehetség és a szorgalom Magyarországon nem feltétele a meggazdagodásnak.Csupán a gátlástalanság és az összeköttetés de ezt nálam okosabbak is leírták már ebben a kis hazában.
szjupermen
@modera: Tudod, én ebben az országban élek.Tapasztalom a saját bőrömön. Nem csak nézek, látok is.Te, úgy látom, nem. Melyik állításom nem találtad igaznak?
nonfiguratív
Azt hallottam nem tudják ki a bohóc a cöf plakáton.
Miiiiiiiiiii???
De hisz ezt már a német gyerekek is tudják!!!
Felhívás!
Ha elkezdenek megjelenni az orbán plakátok, aki teheti fújjon egy piros pöttyöt az orrára.
modera
@hetöndöe: Ha egyszer felénk vetődnél, látogass el nyugodtan hozzánk a gyárba, majd meglátod, mi is a valóság. Addig meg csak fújd a magadét, meg ítélkezz jó magyar szokás szerint. Azért előtte üzenj, hogy ott is legyek.
dömdödöm
idézet a cikkből :
" A zsaruk azt gyanítják, hogy nem magányos farkassal állnak szemben "
imgup.com/data/images/10414.jpg :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.