A Nézőpont Intézet legfrissebb felmérése szerint az orosz-magyar gazdasági együttműködés erősítését és a paksi bővítést is támogatja a többség.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Brother Louie: Kamu az egész ez is csak egy félre vezetés akar lenni. Hagy higgyék az emberek a többség ezt akarja és így nem lesz sikeres az aláírás gyűjtés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
@bretagne: igen ...mert gyurcsány magamondta ,hogy nem kormányzott csak hazudozott összevissza...ugy tett mintha kormányozna...neki nincs hitele...orbánnak van...ennyire egyszerű...egyelöre orbántol vesznek át válságkezelő megoldásokat...energia ár terén még anglia is...arol nem beszélve...ha 17-ben anglia elhagyja az uniót...hú-de kravaj lesz a brüsszeli fejekben...elöre röhögöm.
hetöndöe
@tavaszi: Betűre fizetnek vagy szavakra?:-)))
szaboria1
@tavaszi: Orbánnak hol van hitele az EU-ban? Emlékszek e még mit mondott amikor Gyurcsány volt Puttyinál? Mostanra saját magát köpte szembe amikor elment kuncsorogni mert csak már onnan látott pénzt. Putyin nem ez a felejtős tudta, hogy mivel fogja meg Orbánt, amikor azt mondta ruszkik haza. A kiebrudalásért most majd nagy árat fogunk fizetni.
human
Emberek. Mire itt megépül az új reaktor, a hanyatló nyugaton már fúziós reaktorok lesznek. Az meg ugye ha felrobban csak pukkan egyet, de nincs környezetszennyező hatása. Az atomerőmű hulladékának meg több száz év kell, hogy a sugárzási szint elfogadhatóra álljon be. Ezen elgondolkodott a kormány, vagy már megint csak kapkod össze-vissza?

www.magfuzio.hu

Úgy hallottam, hogy a veszélyes hulladékokat az oroszok 20 év után visszaszállítják Magyarországra. Nem furcsálja senki ezt az utaztatást? Mi a garancia, hogy a saját piszkunkat kapjuk vissza és nem valami töményebb anyagot?
silber13
@Brother Louie: Tudod, a megelőlegezett bizalom..! Na az inspirálja a fijjugat, meg a lojalitás! Meg a pénz.
Brother Louie
@silber13: jó, ha úgy teszik fel a kérdést: szeretne harminc évet fiatalodni, én is támogatnám az orosz gyarmatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.