A Nézőpont Intézet legfrissebb mandátumbecslése szerint a Fidesz-KDNP-nek 127, az ellenzéki összefogás listájának 60, míg a Jobbiknak 12 képviselői hely jutna az új, 199 fős Országgyűlésben. Az intézet január 20-25 között végzett reprezentatív felmérésére alapozott becslését Fodor Csaba vezető elemző ismertette a Mérők Klubja csütörtök esti rendezvényén a budapesti Sajtóházban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Csupán nézőpont kérdése. A hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk. 2010-ben nagyon alatta volt az össz-lakosságot figyelembe véve a Fidesz, mert az 51 % szavazók kétharmadát érte el, nem az összes lakosét. Remélem a távol-maradók tanultak hibájukból, és most elmennek szavazni. A 83 %-os részvétel Horn idejében megmutatta, igazából mit szeretne az ország. Ha csak a fele megy el, fals eredmény születik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.