Zorán most duett-lemezt készít, és újabb Aréna-koncertre készül. Októberben jelenik meg az Egypár barát című duett-album, az Universal Music Hungary gondozásában. Zorán hosszú pályafutása alatt énekelt már számos duettet, egy részük lemezen is megjelent, de akadtak alkalmi együttműködések is: hol ő hívott meg barátokat, pályatársakat egy-egy fontosabb koncertjére, hol őt hívták meg duett-partnernek.

Feltöltő: Kultúr Kalandor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gomez
Szeretnék ott lenni ,mert azon zenészek egyike aki örömzenét játszik! Politikát is csak annyit visz bele ami megtörtént, nem akar többet!!!Zenész a hangszerénél suszter a kaptafánál!! Mégis valahogy ott van!!!és nem sumákul!!!
silber13
@gomez: Félre ne érts, szeretem Zorán dalait, a szövegeit, de azt kell mondjan
m ez nagyon messze áll az örömzenétő, a jam sessiontól. Egy végtelenül preciz kidolgozású csapatmunka, ahol - bármennyire is szeretnénk - nincs helye az örömködésnek, a " dzsemmelésnek, az improvizativ játéknak. De nagyon szeretem igy is.
gomez
igazad van! Leteszi a voksát valami mellett,de nem állandóan azt szajkózza! van benne valami emberi, amire vágyunk!Szívem csücske az valóban a dzsessz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.