„Orbán Viktor stratégiai hibát követett el” – így kommentálta saját blogján Igor Janke, Orbán lengyel önéletrajzírója a miniszterelnök és Vlagyimir Putyin megállapodását a Paksi atomerőmű bővítéséről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
„Orbán Viktor stratégiai hibát követett el”

Ez nem stratégiai hiba, ez kőkemény hazaárulás. Utoljára sztálin elvtárs idejében volt divat hogy egyszemélyben döntenek a nép megkérdezése nélkül ilyen súlyos kérdésben ami 30 évre eladósítja az országot.
Most látszik igazán hogy mekkora marha volt Gyurcsány Ferenc hogy engedett a fideSS zsarolásnak a 300 forintos vizitdíj szarság ügyében és engedte a népszavazást mert úgy gondolta hogy jogállamban élünk. Ja akkor még abban éltünk és remélem még fogunk is egyszer újra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Na cimbora Neked sem fizetik a legközelebbi utadat a birkamenetbe...:)
F_Viktor
A lengyel szélsőjobb legalább őszinte saját magához, lehetne tőlük tanulniuk a magyar trolloknak.

"...ha Tusk akár a legkisebb energiaüzletet is kötné Putyinnal, azonnal árulónak kiáltanák ki és állami törvényszék elé állítanák."

Orbán, figyelj!
karma1
Na de ha ez a "fuggetlen" birosag is mar Orbanra van szabva? Megerositve a Takolmany-Alkotmany-Alaptorvenyes humbuggal, akkor hogy derul ki az, hogy mekkora hazaarulo is o? Felek, sehogy...
F_Viktor
@karma1: Orbán hogyan csinálta? Lex törvényekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.