T. Sándor és felesége viszonya 2008-ra annyira megromlott, hogy a férfi bejelentette válási szándékát. A feleség erre meglátogatta a háziorvost, mondván, férje fenyegeti őt, így a háziorvos pszichiátriai kényszerbeutalót állított ki, amit odaadott a feleségnek - anélkül, hogy látta volna a férfit. T. Sándor szerint ezután a felesége provokálta, hogy a beutalót felhasználhassa. A férfi hét napot volt kénytelen a pszichiátrián eltölteni. Az ügyben történt jogtalanságok miatt mostanáig két hivatalos elmarasztaló határozat is született, a férfi által indított kártérítési perben pedig elkészült a sorsdöntő igazságügyi szakértői vélemény.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Azok a "csodálatos", "angyali" feleségek...
szaboria1
@Sede: Én mint nő nagyon el ítélem az ilyen nőket mert nagyon sok férfit a bosszújuk miatt tesznek tönkre. Még az sem zavarja őket, hogy a gyermekik apjáról van szó. Sokszor a gyermek felnőtt fejjel szembesül az anyja ármánykodásával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok