"Sto Paks" díszelgett tegnap Szél Bernadett pólóján a Parlamentben, vagyis, kérünk még 100 Paksot. A felirat ezt jelenti kb. az összes szláv nyelven. A második sorban a "Paks Top" üzenet olvasható, amit akár "Paksot a csúcsra" üzenetként is fordíthatunk. Kép lentebb! Putyint akarja átverni az LMP balhékirálynője? Na jó, az üzenet nem cirill betűkkel íródott, hiszen nem az áll ott, hogy Сто Пакш meg hogy Пакш Топ, és a konycúvkákkal sincs minden rendben. Ám ezt annak is betudhatjuk, hogy a sarki gyorsnyomda grafikusa nem tudta ilyen rövid idő alatt kiismerni magát az orosz nyelv rejtelmeiben. Szél Bernadett csapatáról meg már tudjuk, hogy a szovjet és az orosz között sem érzik az árnyalatnyi különbséget, csakúgy, mint harcostársaik, a Bajnai Gordon mögé felsorakozott seregek. Miért épp az orosz nyelvtan rejtelmeivel bíbelődnének. Ha gyorsan kell lépni, az ember nem vész el a részletekben.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: anonim_user
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
nem érted mari?nem is azért fizetnek,hogy megértsd.a diavetitésed egy eröltetett szar,kivel tudod elhitetni,hogy a ocsmánypárti képviselö aki a padtetején idétlenkedik nem azért mászott fel amiért?ez olyan giznya magyarázat amit elöadsz mint amikor azzal védekezik valaki(nem oly rég elöfordult),hogy nem ütötte meg a sértettet hanem az szaladt bele az ö nyitott tenyerébe.na,szóval ez szokatlanul gyenge lett,idáig érzik a hónalj szag. dolgozzál még rajta ,a mágikus 2 hét neked is jár.
maria_blog_hu
@Vizual:
@nehogymá: Mizu, elvtársak, tele a gatya, beindult a baloldali vinnyogókórus?

Kapjátok össze magatokat, mutassátok meg, hogy nem csak vinnyogni tudtok! Lássuk azt a kormányváltást április 6-án:

maria.blog.hu/2014/02/06/mutatjuk_miben_menjen_szavazni_a_felos_baloldali

Bár nem tudom, hogy mentek majd szavazni, mert Bajnai is megmondta, hogy az utcára se mertek kilépni ebben a szörnyű terrorban, ha nincs rajtatok narancsos póló meg I Love Fidesz kitűző :)
nehogymá
milyen elvtárs?milyen vinnyogó kórus?ennyi,már megint? igen,a fidesz fog nyerni,de csak azért mert a kétbalkezes ellenzék nem tud mit kezdeni a bizonytalanokkal.olyan vagy mint egy jól képzett foci drukker aki visitva röhög és ünnepel ha az ellenfél játékosát felrugják,aztán véreset köp a 11 esnél.
Január
"A balhékirálynő címet meg gondolom nem kell magyarázni: a második képen Szél Bernadett a fideszes Szakács Imre vizespohara alá tartja a szirénázós megafonját, ..."

Minden csak nézőpont kérdése.
Valaki úgy látja, hogy tartja, valaki pedig másként...
Valakinek tetszik a Szakács cselekedete, valakinek nem... majd megkapják érte a honoráriumot. Az egyértelmű lesz.
Január
@Január: Egy "királynői" cím pedig mindig figyelemfelkeltő, azaz nem egy átlagos cím.
Vizual
@maria_blog_hu: Figyelj te seggfej náci. Húzd el a seggedet innen. Mert a névbitorlást a törvény bünteti. Téged seggfej meg 1 perc alatt megfognak. Amatőr senkiházi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.