Az országos rendőrfőkapitány utasítására 2013. május 10-étől valamennyi rendőri szerv kiemelt figyelmet fordít a prostitúcióval összefüggő jelenségek elleni fellépésre. A fokozott ellenőrzés elrendelése óta a 2014. január 31-ig terjedő időszakban a tiltott prostitúcióval összefüggésben a rendőrség 1599 szabálysértési és 14 büntető feljelentést tett, 752 esetben bíróság elé állította az elkövetőket, 980 esetben helyszíni bírságot szabott ki. Közbiztonsági őrizetbe 63 főt, szabálysértési őrizetbe 751 főt vett. A szexuális szolgáltatásra felhívás tilalma szabálysértés elkövetése miatt a rendőrök 11 alkalommal szabtak ki helyszíni bírságot. Kitartottság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt négy esetben előállították, három esetben bűnügyi őrizetbe vették az elkövetéssel gyanúsítható személyeket, négy főt feljelentettek. Kerítés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt négy főt fogtak el, hét főt előállítottak, nyolc főt bűnügyi őrizetbe vettek, 10 főt...

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Csak?
Szerintem sokkal tobben. Ez csak a jeghegy csucsa. A szervezett prostituciot meg fel sem akarjak szamolni, mert abbol orbanek huzzak le a legnagyobb hasznot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.