Elkészült a kampányfilm, amivel választási regisztrációra és szavazásra buzdítják a külhoni magyarokat. Be is mutatták, csorogtak a könnyek, elszorultak a torkok. Megindító, szép és okos munka – mondhatnám. De nem mondom, mert erről ilyet nem tudok mondani. Árucikkek, statisztikai adatok vagyunk. El akarnak adni, mások meg akarnak venni, manipulálnak, hatnak ránk – és az érzelmi zsarolás sem hiányzik az eszköztárból. Például itt van ez az új kampányvideó. (Kérem tisztelettel, a kormánypárt logójával is végződhetett volna.)

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: A Tündik bündije
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Réges-rég kikívánkozik belőlem: ez az egész kettős állampolgárságosdi kampány a magyarság, a nemzet egésze ellen elkövetett egyik legnagyobb bűn, mert érzelmi okokra építve – de pártérdekekre szabva – igyekeznek a határok feletti nagy nemzetegyesítést vizionálni, miközben a valóságban az egész a szavazatszámok maximalizálásáról szól. Kövezzenek meg, így láttam szűk négy esztendővel ezelőtt is. És eme megállapításomat igazolja az a hajsza, amit a Nemzeti Választási Iroda (ettől a sok nemzeti jelzőtől kiráz a hideg, főleg, ha a dohányboltra gondolok...), a magyar kormány(pártok) és erdélyi csatlósaik indítottak újabban a már honosodott magyarok regisztrációja érdekében."
Darthon1
@A Tündik bündije: ez így van. A végeredmény az ami engem elszomorít. Most olvastam egy kommentben, hogy Székelyföldön táposoknak csúfolják a magyarországi magyarokat. Az itthoniak, ha a fitymasz győz bozgorozni fognak, ebben biztos vagyok. Ennek a vége pedig az eltávolodás egymástól és a gyűlölet, utána beolvadás és önfeladás. Ezt mind ez a törpe Néró idézi elő.
lajospapa
Már a 2006-os népszavazás tragédia volt! A Fidesz akkor nem mondta meg, hogy neki szavazó kell, (azt mondta nem kapnak szavazati jogot!) a baloldal pedig hülyén a bevándorlással riogatott. Nagyon jól jött ez az akkori eredménytelenség a Fidesznek, mert így a kettős állampolgárságot ő adhatta meg, ezzel együtt a szavazati jogot is, ami azt eredményezi, hogy könnyedén nyert pár száz ezer szavazatot. Van ennek más hozadéka is.A nemzeti összetartozás. Ahogy már régen utál a szomszéd, mert ...es vagyok, én meg utálom,mert ő ...os, pedig régebben együtt sörözgettünk a kertben, most ez ki fog terjedni a határon túliakra is. Ha egyik győz azért, ha másik nem győz azért. Pedig székely testvéreink örülnek, joggal, hogy ismét magyarok, a szomszédaik, a románok pedig gyanakodva nézik őket is meg főleg belovagoló politikusainkat a magyar zászlóval. És várják az autonómia megadását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.