Szokatlan ellenállással találkozott a kormány a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének részéről. Bár Lázár János igyekezett elkenni a konfliktust, a Mazsihisz a végsőkig feszíti a húrt, ultimátumot adva a már kínai útjára pakoló miniszterelnöknek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@lópicigáspár: Csak vonják. Minél több oldalról remeg a trón, annál jobb.
karma1
@lópicigáspár: Istenkem, de szep is lenne! Na, akkor aztan igazan lenne itt rend, kisoporne ezt az alja nepseget minden szinten...De nincs ilyen szerencsenk... Viktorka megint elhuz loveert pitizni, mert ugy latszik, eltolcsy bosegszaruja kezd lenullazodni, es valahonnan kell az utanpotlas. Vajon mit mondott kisbaratjanak, Putyin elvtarsnak, miert is megy oda? Eleg razos dolog egyszerre ket vasat tartani a tuzbe, es Putyin azert sokkal kozelebb van hozzank, mint Kina,.. (Bar egyikuk haderejet sem akarom megismerni kozelebbrol...:-((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.